«Ήταν η καλύτερη ημέρα που ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο!», μας είπε η μητέρα του Μ. γεμάτη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για τη χαρά, που έβλεπε στο πρόσωπο του γιου της και που τόσο της είχε λείψει τον τελευταίο χρόνο, μετά τη διάγνωση της ασθένειάς του.

Ο Μ. είναι ένα γλυκό παιδί, που ήξερε τι ήταν αυτό που επιθυμούσε περισσότερο. Ένα καλό κινητό, τελευταίας τεχνολογίας, με μεγάλη χωρητικότητα, για να μπορεί να κατεβάσει όλα τα παιχνίδια που του αρέσουν και να παίζει, χωρίς να κολλάει. Καθώς περνάει πολύ χρόνο μακριά από το σπίτι του και τους φίλους του, λόγω της ασθένειάς του, ο Μ. χρειάζεται το κινητό, τόσο για να περνάει τον χρόνο του ευχάριστα, αλλά και για να μπορεί να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και να αισθάνεται κοντά τους.

Γνωρίζοντας την αδυναμία που έχει στους φίλους του και πόσο του έχουν λείψει, η νεράιδά του κανόνισε να του κάνουν μία μεγάλη έκπληξη. Έτσι, ενώ ο Μ. πίστευε πως θα πήγαιναν σε ένα ωραίο εστιατόριο για φαγητό, μπαίνοντας αντίκρισε τους αγαπημένους του φίλους. Τα μάτια του αμέσως έλαμψαν! Κάθισε δίπλα τους και άρχισαν να τα λένε. Οι νεράιδες μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά, αλλά και οι φίλοι του του είχαν φέρει δωράκια. Και το πιο όμορφο όλων ήταν η μπλούζα, που είχαν ετοιμάσει για εκείνον οι φίλοι και συμμαθητές του και έγραφε «Στον πιο μεγάλο νικητή της ζωής» μαζί με τα ονόματά τους. Γιατί αυτό είναι ο Μ.: ένας ήρωας, που δίνει μία γενναία μάχη.

Το γεύμα, που ακολούθησε, ήταν ίσως το πιο νόστιμο της ζωής του, καθώς είχε δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και, μετά από πολύ καιρό, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το αγαπημένο του φαγητό. Εντυπωσιάστηκε και από όλα τα δώρα και τα αξεσουάρ του κινητού, που του έδωσαν οι νεράιδες και σε κάθε πακέτο αναφωνούσε: «Κι άλλο;».

Φυσικά, όταν εμφανίστηκε το πολυπόθητο κινητό, ο Μ. ξετρελάθηκε! Το παζλ του ταξιδιού της ευχής του είχε συμπληρωθεί και η χαρά του ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

 

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Βικτώρια Πετκάνη, Γιώτα Χαλυβοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: T.G.I. FRIDAYS, SAFE ON THE ROAD, PLAISIR, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: REDLOOP AGENCY