Η ευχή του Μ. ήταν να πάει στο χωριό του Άγιου Βασίλη, στο Ροβανιέμι. Αγαπάει τα ταξίδια και το σκι, επομένως, είχε ερευνήσει όλους τους προορισμούς με πολύ χιόνι. Κατέληξε πως το Ροβανιέμι είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς για όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο πιο βόρειο σημείο της Ευρώπης, καθώς είναι γνωστό για την ομορφιά της φύσης και το χωριό του Άγιου Βασίλη. Αποφάσισε, λοιπόν, πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του.

Έτσι, ο Μ. και η οικογένειά του έζησαν μια πολύ χιονισμένη εμπειρία στο Ροβανιέμι! Συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του. Είδαν από κοντά πολλά άγρια ζώα, που δεν έχει κανείς τη δυνατότητα να συναντήσει εύκολα. Έκαναν πολλές εξορμήσεις μέσα στο χιονισμένο τοπίο και απόλαυσαν την ομορφιά της φύσης, κάνοντας βόλτα με έλκηθρο ταράνδων και χάσκι και σαφάρι με snowmobile. Είχαν και την ευκαιρία να δούνε το μαγευτικό Βόρειο Σέλας!

Επέστρεψαν γεμάτοι παραμυθένιες εικόνες και αναμνήσεις. Μία μοναδική εμπειρία, που έκανε τον Μ. να πιστέψει πως τελικά όλα μπορούν να συμβούν και που όλη η οικογένεια θα θυμάται για μια ζωή!  

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox, ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ “ΚΟΣΜΟΣ” Σ.Π.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIC EXPERTS