Ο Μ. είναι ένα γλυκό παιδί, που ασχολείται αρκετά με την τεχνολογία. Όταν ήρθε σε επαφή με την νεράιδα, την ενημέρωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Καθώς μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η Formula 1, ανέφερε στη νεράιδά του ότι πρόσφατα είχε ανακαλύψει μία ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που έχει κατασκευάσει κάποιο μονοθέσιο. Έτσι, λοιπόν, οι νεράιδες σκέφτηκαν να συνδυάσουν όλα αυτά που αγαπάει ο Μ. και να του προσφέρουν μία μαγική ημέρα που θα του μείνει αξέχαστη.

Έχοντας ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εκείνον, η μέρα τους ξεκίνησε από την ομάδα ART (Aristotle Racing Team). Τα παιδιά τον υποδέχτηκαν πολύ θερμά και του έκαναν μία πολύ αναλυτική παρουσίαση του μονοθέσιου που έχουν κατασκευάσει. Ο Μ. παρακολουθούσε με πολύ μεγάλη προσοχή και «ρουφούσε» την κάθε πληροφορία.

Η μέρα συνεχίστηκε σε μία πίστα καρτ. Λάτρης των καρτ και των αγώνων drift, ανυπομονούσε να τρέξει! Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, όμως τελικά κατάφερε να τερματίσει πρώτος και η χαρά του δεν περιγράφεται! Κι επειδή η παρέα χρειάζονταν ενέργεια μετά τους αγώνες, ένα γεύμα σε ένα υπέροχο εστιατόριο ήταν ό,τι έπρεπε. Όλα κυλούσαν πολύ όμορφα, ο Μ. περνούσε υπέροχα και είχε πιστέψει πως δεν θα ολοκληρωνόταν η ευχή του εκείνη την ημέρα και τον υπολογιστή θα τον έπαιρνε αργότερα. Όμως δεν ήξερε…

Φτάνοντας στο σπίτι, έμεινε άφωνος όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου του και αντίκρισε τον υπολογιστή στημένο και τα νεραϊδοξωτικά να τον περιμένουν! «Πω πω, έμεινα τώρα!», αναφώνησε και αμέσως έτρεξε να ανοίξει τον υπολογιστή. Το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη του και η χαρά του ήταν τόσο φανερή, που νεράιδα και ξωτικό αποχώρησαν χαρούμενοι ότι ο σκοπός τους είχε επιτευχθεί.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αριστοτέλης Δραγώτας, Δέσποινα Λιανού – Λιάντη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Friday’s, Patisserie MARIZ, KIΦA METAΦΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Drivepark