Ο Μ. είναι ένα απίθανο παιδί! Από τα πιο κοινωνικά, που έχουμε γνωρίσει, με αστείρευτο χιούμορ και μεγάλη όρεξη να ανακαλύψει τον κόσμο. Καταπιάνεται με πολλά πράγματα, και δεν έχει επιτρέψει στην ασθένειά του να τον φρενάρει, παρόλο που κινείται με αμαξίδιο. Έχει φίλους, πηγαίνει βόλτες, είναι πολύ ενεργός στα social media, έχει κανάλι στο YouTube και λογαριασμό στο Tik Tok. Έχει, μάλιστα, και επιχειρηματικές ιδέες, καθώς σχεδιάζει να έχει το δικό του εστιατόριο όταν μεγαλώσει.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκε λίγο για την ευχή του, αλλά τελικά κατέληξε πως ένα ταξίδι στην Disneyland Paris ήταν αυτό που επιθυμούσε περισσότερο. Ο παραμυθένιος προορισμός τον ενθουσίαζε!

Και δεν διαψεύστηκε καθόλου. Έζησε μία μοναδική εμπειρία, που θα θυμάται για πάντα. Ανέβηκε σε παιχνίδια, είδε όλους τους σούπερ ήρωες, αλλά και τους ήρωες από τα καρτούν των παιδικών του χρόνων, περιηγήθηκε στον ονειρεμένο κόσμο του πάρκου και φυσικά δοκίμασε ένα σωρό λιχουδιές.

Το χαμόγελο στο πρόσωπό του ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς, καθώς και τα λόγια της μητέρας του: «Τα συναισθήματα είναι πολλά και ευχάριστα. Νιώσαμε χαρά και θαυμασμό. Ήταν μια εμπειρία ζωής! Είναι ένα μακρινό και ακριβό ταξίδι, που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ζήσαμε αυτήν την εμπειρία. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Σας ευχόμαστε να συνεχίζετε να χαρίζετε χαμόγελα στα παιδιά μας, που το έχουν ανάγκη!»

θερμά τη SEPTONA για τη δωρεά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SKY EXPRESS, Sofitel, MyIkona, Craftbox