Το όνειρο της Μ. από μικρή ηλικία ήταν να επισκεφθεί την Disneyland στο Παρίσι. Παρόλο που είναι έφηβη και μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε ευχή, αυτή επέλεξε τη συγκεκριμένη καθώς ήταν κάτι που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα πολύ δραστήριο παιδί, της αρέσει πολύ ο χορός και η ρυθμική γυμναστική. Ο κόσμος της Disney της ταιριάζει πολύ, καθώς εκεί θα μπορούσε να βιώσει μοναδικές εμπειρίες που προϋποθέτουν όρεξη, αντοχή και πολλή φαντασία.

Ο παραμυθένιος κόσμος της Disneyland ήταν ένα όνειρο για εκείνη, ήθελε να δει από κοντά το μέρος που μόνο από περιγραφές και εικόνες γνώριζε. Και οι νεράιδες φρόντισαν να εκπληρωθεί η ευχή της με τον πιο ονειρεμένο τρόπο! Το πανέμορφο ξενοδοχείο μέσα στο πάρκο ήταν το ιδανικό, για να μπορούν να εξερευνούν το πάρκο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως και έκαναν! Γνώρισαν όλους τους ήρωες της Disney, έπαιξαν με όλα τα παιχνίδια και ανέβηκαν σε όλα τα τρενάκια, ενώ οι βραδιές τους έκλειναν με το υπέροχο σόου και τα πολλά πυροτεχνήματα που κάθε βράδυ συμβαίνουν στην Disneyland.

«Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα. Ήταν μία μαγική εμπειρία που δε θα ξεχάσω ποτέ! Ευχαριστώ Make-A-Wish!», ήταν τα λόγια της Μ. όταν τελείωσε αυτό το όμορφο ταξίδι της.

Ένα ταξίδι γεμάτο γέλια, χαρά και ονειρεμένες εικόνες γέμισαν την καρδιά της Μ., ξεφεύγοντας τελείως από την πραγματικότητα του νοσοκομείου και των θεραπειών. Ήταν, μάλιστα, τόση η χαρά της, που προτίμησε να ζήσει αυτή την εμπειρία με όλο της το είναι και να μην ασχοληθεί με τις φωτογραφίες. Η ευτυχία της είναι και δική μας και της ευχόμαστε να έχει ένα παραμυθένιο μέλλον!

θερμά την εταιρεία GE HEALTHCARE και την ομάδα εργαζομένων για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox