Ο Μ. είναι ένα πανέξυπνο παιδί, με μεγάλη αγάπη στα video games. Κάνει παρέα με τον μεγαλύτερο αδερφό του και τους φίλους του, οπότε τα ενδιαφέροντά του διαφέρουν από εκείνα των συνομήλικων παιδιών. Η ευχή του ήταν να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming, με led RGB, για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Κι αν γίνεται να πάρει και μία τιμονιέρα μαζί, καθώς λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα και τα αντίστοιχα παιχνίδια, τότε θα είναι ευτυχισμένος! Θέλει να στήσει τον υπολογιστή σε περίοπτη θέση, στο σαλόνι, ώστε να τον βλέπουν όλοι. Και, ιδανικά, ζήτησε να τον βρει σπίτι του, μόλις επιστρέψει από τις θεραπείες του.

Μπορούσε η νεράιδά του να του χαλάσει χατίρι; Όχι βέβαια! Όταν ο Μ. δίνει τον δικό του αγώνα με την ασθένειά του, περνώντας μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνος του, ο υπολογιστής είναι αυτό που χρειάζεται, για να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του και να παίρνει δύναμη να συνεχίζει.

Έτσι, ενώ ακόμα ο Μ. ήταν στο νοσοκομείο, νεράιδες και ξωτικά έστειλαν τον υπολογιστή στο σπίτι του, αλλά όχι μόνο του: του είχαν πάρει και ένα καινούργιο γραφείο και μία καρέκλα, για την πιο απολαυστική gaming εμπειρία!

Όταν επέστρεψε ο Μ. και μπήκε στο σαλόνι, σάστισε από χαρά! Τα επιφωνήματα ενθουσιασμού δε σταματούσαν, καθώς άνοιγε με λαχτάρα τα πακέτα και αποκάλυπτε τα περιφερειακά του υπολογιστή και τα δώρα του. Ήταν τόσο χαρούμενος, που έλαμπε ολόκληρος! Έκανε συνεχώς αστεία με τον αδερφό του και, πραγματικά, απολάμβανε την κάθε στιγμή. Και οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει!

Λίγες μέρες μετά, ο Μ. έπρεπε να επιστρέψει στο νοσοκομείο, για να συνεχίσει τις θεραπείες. Η νεράιδά του είχε κανονίσει μία μοναδική βόλτα με ένα “super car” – ένα γρήγορο, πολυτελές αμάξι! Κι αφού τελείωσε η βόλτα, ένα δεύτερο υπερσύγχρονο αμάξι εμφανίστηκε, στο οποίο μπορούσες να ρυθμίσεις τα πάντα από το κινητό! Ο Μ. ξετρελάθηκε! Φυσικά, δοκίμασε όλες τις λειτουργίες. Αυτά που έζησε ο Μ. σε όλο το ταξίδι της ευχής του, τον γέμισαν με ενέργεια, δύναμη και αισιοδοξία, για να βγει νικητής στον δικό του προσωπικό αγώνα και, πλέον, μπορεί μέσω του υπολογιστή να δραπετεύει από τις δυσκολίες της καθημερινότητάς του.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μαρία Τοκαμάνη, Εύα Μύτκολλι

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, MYIKONA, BLUESOFT, PIZZA FAN, CRAFTBOX