Η Μ. είναι ένα πανέμορφο και πανέξυπνο κορίτσι, που θαυμάζει πολύ την Anna από την ταινία Frozen. Έτσι, λοιπόν, η ευχή της ήταν να αποκτήσει ένα δωμάτιο με την αγαπημένη της ηρωίδα.

Οι νεράιδες έβαλαν για άλλη μια φορά τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να σχεδιάσουν το δωμάτιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δημιουργήσουν για το κορίτσι μας ένα μοναδικό δωμάτιο με θέμα Frozen. Κουρτίνες με αστέρια, μαξιλάρια σε όμορφα χρώματα, κάδρα με τις αγαπημένες αδερφές Elsa & Anna, καθώς και ένας προτζέκτορας, που γέμιζε το δωμάτιο χιονονιφάδες όλα αυτά μαζί συνέθεταν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Με το που άνοιξε την πόρτα, η Μ. ξετρελάθηκε! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό ήταν το δωμάτιό της. Τίποτα δεν θύμιζε τον παλιό της χώρο, η μεταμόρφωση ήταν μαγική. Μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ, άρχισε να επεξεργάζεται την κάθε γωνία του δωματίου της, μην μπορώντας να πιστέψει πως ήταν δικό της.

Παρέα με τις αγαπημένες της φίλες, η Μ. γιόρτασε σαν πραγματική πριγκίπισσα! Πολλά δώρα, λιχουδιές και μία τούρτα ειδικά φτιαγμένη για τη μεγάλη της μέρα. Τόση χαρά, τόσο ενθουσιασμό και τόση μαγεία, δεν είχε φανταστεί ότι θα ζούσε σε μία μόνο μέρα. Ημέρα που θα θυμάται κάθε πρωί, που θα ξυπνάει ανάμεσα στις ηρωίδες της!

θερμά την εταιρεία AMBIENCE, την δικηγορική εταιρεία ΣΙΟΥΦΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και την ομάδα εργαζομένων για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, FG EUROPE, ΤΗΕ WALT DISNEY COMPANY GREECE, CLIMA REPORT, VEIS, AITHRIO, VITEX, PASSARELLA, PIZZA FAN, MYIKONA, STICKY, LEROY MERLIN, CRAFTBOX, 4 SEASONS MARKET, GIFT & DESIGN, HOMEMARKT

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μπελλώνια- Βελώνια Ναταλία, Μπογδάνος Διονύσης