Μου άρεσε που πήγα στην Disneyland και ήταν σαν παραμύθι! Νεραϊδούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ που εκπλήρωσες την ευχή μου!

Μία μοναδική, παραμυθένια εμπειρία έζησε η Μ. μέσα από την εκπλήρωση της ευχής της, που δεν ήταν άλλη από το να πάει στην Disneyland, Paris. Η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να μπει, έστω για λίγο, μέσα σε έναν παραμυθένιο κόσμο, όπως αυτός της Disney.

Πελώρια κάστρα, άρματα, πριγκίπισσες, σούπερ ήρωες και ένα σωρό παιχνίδια, ό,τι μέχρι σήμερα έβλεπε στην τηλεόραση, βρισκόταν μπροστά στα μάτια της! Από παιχνίδι σε παιχνίδι, από εστιατόριο σε εστιατόριο, από παράσταση σε παράσταση, δεν υπήρχε γωνιά που να έλειπε η μαγεία. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είδε από κοντά τις αγαπημένες της πριγκίπισσες, την Elsa και τη Ραπουνζέλ! Ήταν κάτι που ονειρευόταν χρόνια και τώρα ήταν εκεί, μπροστά τους και μπορούσε να τις αγκαλιάσει.

Η Μ. έζησε τόσο δυνατά την εμπειρία του φανταστικού αυτού κόσμου, που δεν ήθελε να φύγει. Κατάλαβε, όμως, ότι όλα όσα έζησε θα είναι πάντα ζωντανά μέσα της και θα είναι το κίνητρό της για να κυνηγάει όλα της τα όνειρα!

θερμά την ΕΥΔΑΠ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox