Η Μ. λατρεύει τους μονόκερους! Ήταν το πρώτο πράγμα που είπε στις νεράιδες. Η ευχή της; Μα, να αποκτήσει ένα μαγικό δωμάτιο, σε ροζ χρώμα και πολλούς μονόκερους, φυσικά! Η νεράιδα, χωρίς να χάσει χρόνο, πήρε το μαγικό της ραβδί και δημιούργησε ένα ονειρικό δωμάτιο για το κορίτσι μας.

Η αλήθεια είναι ότι η Μ. είχε πολύ μεγάλη ανάγκη την εκπλήρωση της ευχής της, καθώς τον τελευταίο καιρό, ήταν αρκετά στεναχωρημένη λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών που προέκυψαν αναπάντεχα. Όσο γίνονταν οι εργασίες, δεν πλησίαζε καν το δωμάτιό της, για να το δει ολοκληρωμένο. Ανυπομονούσε πολύ, βεβαίως!

Ώσπου έφτασε η μεγάλη ημέρα! Μόλις άνοιξε τα μάτια της και αντίκρισε το καινούργιο της δωμάτιο, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Είχε μεταμορφωθεί σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο. Ένας ολόκληρος μονόκερος ήταν πλέον ζωγραφισμένος στον ένα τοίχο, για να τον βλέπει κάθε πρωί και η μέρα της να ξεκινάει πάντα με χαμόγελο. Πολύχρωμα πανιά κοσμούν το μεταλλικό ροζ κρεβάτι της, όπου στο κέντρο κρέμεται μια άσπρη μπάλα με ένα χρυσό μονόκερο! Αμέτρητες πεταλούδες πετάνε γύρω από το κρεβάτι της καθώς και πολλά αντικείμενα σε μορφή μονόκερου διακοσμούν το δωμάτιο.

Πλέον θα μπορεί να κοιμάται στο υπέροχο ροζ κρεβάτι της, αλλά και να περνάει χρόνο με τις φίλες της, παίζοντας, ζωγραφίζοντας και οργανώνοντας πιτζάμα πάρτι! Χάρηκε τόσο πολύ που φώναζε: «Το δωμάτιο είναι τέλειο!!!», όμως την περίμεναν κι άλλες εκπλήξεις. Η νεράιδα της είχε ετοιμάσει κάτι δώρα, που ήταν ήδη στο καινούργιο της δωμάτιο. Με μεγάλη χαρά ξεκίνησε να ανοίγει κι αυτά τα δώρα και το χαμόγελο πλέον είχε χαραχθεί στο πρόσωπό της.

Ακολούθησε μία μικρή γιορτή με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Ήταν πραγματικά ό,τι χρειαζόμασταν αυτή την περίοδο της ζωής μας, ήταν τα λόγια της μητέρας της. Αυτή η εκπλήρωση ήρθε την κατάλληλη στιγμή, μία περίοδο που η Μ. είχε πολλή ανάγκη την ανανέωση και μία καινούργια αρχή. Αυτό το δωμάτιο θα είναι η αρχή αυτής της αλλαγής, για τη δημιουργία καινούργιων, χαρούμενων εμπειριών.

θερμά την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αγορογιάννη Φανή, Καντώνια Εύη, Μακαριάδου Σοφία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite strom, ΙΚΕΑ, Βιοκαρπέτ, Γκουρομπίνος Γιώργος, Koutras – art, Καποδίστριας Χάρης, Liebe Queen, LEROY MERLIN, poofomania, Myikona, ΜΤΑΦΟΡΙΚΗ DELOPOULOS TRANS, Ζαχαροπλαστείο Μέλισσα, Sticky, Craftbox, TINY TOES