Όταν ρωτήσαμε τον Μ. γιατί ήθελε να πάει στην Disneyland, απάντησε αμέσως: «Για να δω τον Mickey Mouse και το Star Wars!». Αν και αμφιταλαντεύτηκε λίγο ανάμεσα στο να αποκτήσει ένα καλό laptop και στο ταξίδι, τελικά η Disneyland κέρδισε με μεγάλη διαφορά. Η επιθυμία του να συναντήσει από κοντά τους αγαπημένους του ήρωες και να παίξει σε όλα αυτά τα παιχνίδια, αποδείχθηκε πολύ δυνατή.

Πράγματι, το χαμόγελο που είδαμε στον Μάριο ήταν απλά μαγικό. Άξιζε κάθε προσπάθεια! Και μόνο τα λόγια του για το πόσο όμορφα πέρασε, μάς έκαναν να χαμογελάσουμε και εμείς μαζί του. Είδε παρελάσεις, συνάντησε τους ήρωες, έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και μοιράστηκε όλες αυτές τις στιγμές με την αγαπημένη του οικογένεια.

Όλη η οικογένεια έκανε καθημερινά vlogs σαν YouTubers, με σκοπό να θυμούνται κάθε λεπτομέρεια από την ευχή τους. Είχε την ευκαιρία να δει και να μιλήσει με τον Darth Vader και το πολύ αστείο ήταν ότι ο Darth Vader προσπαθούσε να τον κερδίσει στην ομάδα του και να τον κάνει ένα με αυτούς, αλλά δεν το κατάφερε. Ο Μ. παρέμεινε στην ομάδα των «καλών», διατηρώντας την αγνότητα και την παιδικότητά του. Ένα ταξίδι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλη την οικογένεια και ο Μ. θα έχει να το λέει πως αρνήθηκε στον Darth Vader!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox,