Η Μ. έμαθε για τη χώρα των ηρώων της Disney από μια φίλη της, που την είχε ήδη επισκεφθεί, και αμέσως η ιδέα «τρύπωσε» και στο δικό της μυαλό. Είδε βίντεο, με τους αγαπημένους της ήρωες, τα τοπία και τις πριγκίπισσες και μαγεύτηκε. Ήθελε τόσο πολύ να βρεθεί κι εκείνη ανάμεσά τους και να ζήσει αυτήν την εμπειρία. Μάλιστα, έκανε αρκετή υπομονή μέχρι να φτάσει το πολυπόθητο ταξίδι στη χώρα της Disney. Σίγουρα, όμως, όπως αποδείχθηκε, η αναμονή άξιζε!

Οι γονείς και η αδερφή της κρατούσαν έκπληξη το πότε θα ταξιδέψουν μέχρι και μία ημέρα πριν το ταξίδι! Μόνο τη στιγμή που είδε το αυτοκίνητο να φτάνει στο αεροδρόμιο, κατάλαβε τι συνέβαινε. Φυσικά, δεν δίστασε. Επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για το Παρίσι. Το μόνο που έμελλε; Να προσγειωθεί!

Ως γνωστόν, όσο χρόνο και να έχεις στη διάθεσή σου, ποτέ δεν είναι αρκετός σε ένα τέτοιο μέρος, ειδικά όταν είσαι πλημμυρισμένος από εκείνη την ανεξάντλητη παιδική ανυπομονησία και ενέργεια, όπως τη Μ.

Ήταν ενθουσιασμένη που έβλεπε από κοντά τους αγαπημένους της ήρωες. Έπαιρναν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια της! Μπορούσε ακόμη και να τους αγκαλιάσει! Ο ενθουσιασμός την είχε συνεπάρει! Η Τζασμίν, η Σταχτοπούτα, ο Πλούτο, ο Κάπτεν Χουκ, ο Πίτερ Παν, και τόσοι άλλοι… Ήταν όλοι εκεί! Μπορούσε να τους γνωρίσει όλους!

Όλα ήταν εξίσου φανταστικά και μαγικά για εκείνη! Τα διαλείμματα ξεκούρασης ήταν ελάχιστα, καθώς ήξερε πως ζούσε μια εμπειρία ζωής και δεν ήθελε να χάσει ούτε λεπτό! Όλα τα ωραία όμως, κάποια στιγμή τελειώνουν και έτσι, είχε φτάσει η στιγμή που έπρεπε να αποχαιρετήσει την Disneyland. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, αυτό που η μικρή μας ηρωίδα αισθανόταν ήταν πως δεν έπρεπε να λυπάται που το ταξίδι της έφτασε στο τέλος, αλλά να χαίρεται που συνέβη! Με χαρά θα αναπολεί εκείνες τις μέρες που έζησε ένα κεφάλαιο από το δικό της ξεχωριστό παραμύθι!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!