Η Disneyland αποτελεί ονειρικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, καθώς ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου παίρνει ζωή και οι αγαπημένοι ήρωες περιπλανούνται δίπλα σου. Έτσι και η Νίκη μας, μία γλυκιά έφηβη γεμάτη ζωή, ευχήθηκε να ταξιδέψει στο Παρίσι για να επισκεφτεί την Disneyland. Και διέθετε όση υπομονή θα χρειαζόταν. Η ξαφνική περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της, την είχε περιορίσει για αρκετό καιρό και το ταξίδι αυτό είχε σκοπό να αποτελέσει μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω τις δύσκολες αναμνήσεις.

Η μεγάλη μέρα έφτασε και η οικογένεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό το θεματικό πάρκο. Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μας γέμισαν αισιοδοξία. Το ταξίδι αυτό ήταν ότι καλύτερο για την ψυχολογία της Νίκης και της έδωσε δύναμη. Τα λόγια της μητέρας της επιβεβαίωσαν την τεράστια ευτυχία και χαρά που βίωσαν «Η εκπλήρωση της ευχής της Νίκης, χάρισε πρώτα στην ίδια αλλά και στην οικογένειά μας ανείπωτη χαρά και συνέβαλε στο να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το πιο δύσκολο κεφάλαιο της ζωής μας. Θα ευγνωμονούμε πάντα τις νεράιδες, τη μεγάλη οικογένεια του Make-A-Wish και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του ταξιδιού αυτού. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ και θα εργαζόμαστε πάντα για την εκπλήρωση των ευχών όλων των παιδιών. Σας ευχαριστούμε!»

Η Νίκη απόλαυσε το ταξίδι αυτό στο έπακρο. Μόλις αντίκρισε το μεγάλο κάστρο της Disney, το πρόσωπό της φωτίστηκε. Περιπλανήθηκε σε κάθε γωνιά της Disneyland συναντώντας αγαπημένους ήρωες και  ηρωίδες, πρίγκιπες και πριγκίπισσες που ζουν στο παραμύθι που δεν τελειώνει ποτέ. Φωτογραφήθηκε μαζί τους και πήρε αυτόγραφα, δοκίμασε λαχταριστές λιχουδιές και περιηγήθηκε σε διάφορα θεματικά παιχνίδια. Τα λόγια της επιβεβαιώνουν ότι η εκπλήρωση μια ευχής είναι πολλά παραπάνω «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για αυτή τη μοναδική και σίγουρα αξέχαστη εμπειρία που είχα τη δυνατότητα να ζήσω χάρη σε εσάς».

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox