Κάθε φορά που καταφθάνει στο γραφείο η ευχή «Εύχομαι να πάω στην Disneyland», το άγχος και η χαρά κατακλύζουν το ίδιο τη νεράιδα των ταξιδιών, την Ελένη! Πόσο ίδια ακούγεται, αλλά πόσο ξεχωριστή είναι κάθε τέτοια ευχή! Το κάθε παιδί ορίζει το ταξίδι, και όχι το ταξίδι την ευχή! Έτσι, και η Νεκταρία μας έκανε, με τον δικό της μαγικό τρόπο, την ευχή του ταξιδιού στην Disneyland μοναδική.

Η νεράιδα Ελένη γνώρισε ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και ενθουσιασμό. Γέμιζε χαρά και μόνο στην ιδέα ότι η ευχή της θα εκπληρωθεί και θα μπορέσει να επισκεφθεί ένα άπιαστο για πολλούς όνειρο. Κάθε φορά που μιλούσαν στο τηλέφωνο, σαν να ένιωθε την ενέργειά της και να έβλεπε το πλατύ χαμόγελό της. Η Νεκταρία σαν ηρωίδα παραμυθιού, ξεκίνησε για το πιο όμορφο ταξίδι συναντώντας αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων. Φυσικά, από ένα παραμύθι, δεν γίνεται να λείπουν οι πριγκίπισσες: Η Χιονάτη και η Ραπουνζέλ ήταν εκεί για γλυκές αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο το κάστρο της Disneyland!

H Νεκταρία γέλασε, ένιωσε αγάπη, έζησε μοναδικές στιγμές και το σημαντικότερο τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της, ξέχασαν για λίγο την ασθένεια και ατένισαν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Οι φωτογραφίες που μας έστειλαν από το υπέροχο ταξίδι τους δεν ήταν πολλές, καθώς ζούσαν τη στιγμή! Δεν είχαν το νου τους στις φωτογραφίες. Ίσως, βέβαια, να τους είχε μαγέψει η Disneyland. Άλλωστε, ζούσαν το δικό τους παραμύθι!

Η γλυκιά μαμά της Νεκταρίας, όταν γύρισαν στην Ελλάδα, πήρε τη νεράιδα Ελένη, για να την ευχαριστήσει. «Γίναμε ξανά και εμείς παιδιά και το ευχαριστηθήκαμε!», της είπε!

θερμά τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, Craftbox, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!