Η Νεφέλη μόνο σύννεφα δεν έχει στη ζωή της! Αυτόφωτη, φεγγοβολά ενέργεια και γεμίζει το χώρο. Έχει αστείρευτη δίψα για ζωή και δεν το έχει βάλει κάτω παρά το ραβδομυοσάρκωμα που ήρθε απροσδόκητα στη ζωή της!

Τα ενδιαφέροντά της είναι… ατελείωτα! Ασχολείται αρκετά χρόνια με τον χορό και πρόσφατα εντάχθηκε και στον χώρο του modeling, παίρνοντας μέρος σε fashion show και μια φωτογράφιση! Η Νεφέλη λατρεύει να απαθανατίζει κάθε στιγμή της ζωής της, ποζάροντας με χάρη στο φακό, και να τη μοιράζεται με τους φίλους της. Η βαθύτερη ευχή της, λοιπόν, ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Η μεγάλη αποκάλυψη είχε για τη Νεφέλη… σασπένς! Η ημέρα της ξεκίνησε με μια – όχι και τόσο – συνηθισμένη επίσκεψη σε ενυδρείο. Ενώ το μοντέλο μας περιπλανιόταν ανάμεσα στα θαύματα της θαλάσσιας ζωής, ξαφνικά είδε έναν δύτη μέσα σε ένα από τα ενυδρεία να κατευθύνεται προς το μέρος της. Ο δύτης κόλλησε ένα μήνυμα στο τζάμι. Εντυπωσιασμένη και κάπως ξαφνιασμένη, η Νεφέλη πλησίασε να διαβάσει το μήνυμα που κρατούσε ο μυστήριος δύτης. Ήταν ένας γρίφος… Ένας γρίφος που η λύση του αποκάλυπτε πού ήταν κρυμμένο το καινούριο της κινητό!

Διστακτική, αλλά και ενθουσιασμένη, περιπλανήθηκε στον χώρο και σιγά-σιγά άρχισε να ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, βρίσκοντας ένα-ένα τα αξεσουάρ του νέου της κινητού. Ξαφνικά, στα χείλη της σχηματίστηκε ένα από τα πιο πλατιά χαμόγελα που έχουμε δει ποτέ! Δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο. Άνοιξε τη συσκευασία, ρύθμισε ό,τι ήταν αναγκαίο και ευθύς αμέσως άρχισε η φωτογράφιση!

Η χαρά στο βλέμμα της ήταν απερίγραπτη. Το έλεγαν τα μάτια της ότι ήταν ευτυχισμένη. Έχοντας τελειώσει τις θεραπείες της, η Νεφέλη είχε κάνει την αρχή για μια καινούρια πραγματικότητα… Μια πραγματικότητα γεμάτη από όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη. Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ, που «κούμπωνε» τέλεια στο καινούριο της ξεκίνημα!

θερμά την Dream Star και το Christmas Factory για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιαννατά Νεκταρία, Τσέλιου Αντωνία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Xplore Entertainment Center, Penny Lane Comfort Food, MyIkona, Craft Box, Cup of Cake

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!