«Μια φορά κι έναν καιρό…»

Έτσι ξεκινά η απόλυτη μαγεία των παραμυθιών, αλλά και το ταξίδι του Νικόλα στην παραμυθένια Disneyland. Μεγαλώνοντας με τις πασίγνωστες ιστορίες της Disney, ο Νικόλας δεν επιθυμούσε τίποτα άλλο, από την ευκαιρία να ξεφύγει από την καθημερινότητα και τις δυσκολίες της ασθένειάς του, και να ζήσει τη μαγεία, που τόσα χρόνια φώτιζε τη φαντασία του.

Έτσι, οι νεράιδες, με τα μαγικά τους ραβδιά, άφησαν τον Νικόλα άφωνο. Μια απόλυτη εμπειρία μεταξύ παραμυθιού και πραγματικότητας ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια του, δημιουργώντας του μοναδικά συναισθήματα. Σε αυτό το φαντασμαγορικό μέρος, όπου όλα είναι βγαλμένα από τα όνειρα των μικρών παιδιών, οι ήρωες ζωντανεύουν, αποσπάσματα από τις αγαπημένες ταινίες των παιδιών παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ παράλληλα τα πυροτεχνήματα και η μουσική ταξιδεύουν όποιον βρίσκεται εκεί, σε έναν κόσμο φανταστικό.

Ο Νικόλας εκπλήρωσε το μεγαλύτερο όνειρό του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή έμοιαζε άπιαστο. Νεράιδες και ξωτικά είχαν πετύχει τον στόχο τους, καταφέρνοντας να σκορπίσουν μαζί με τη νεραϊδόσκονη και πολλά χαμόγελα!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox