Ο Νικόλας λατρεύει τις κατασκευές Lego και τα αυτοκίνητα! Στον ελεύθερο του χρόνο, έχει συνδυάσει αυτά τα δύο αγαπημένα του ενδιαφέροντα και φτιάχνει διάφορες κατασκευές αυτοκινήτων με Lego. Παίρνει, μάλιστα, δύσκολες κατασκευές, για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, τις οποίες προτιμά να συνθέτει μόνος του, χωρίς κάποια βοήθεια. Είναι σίγουρα ένα αξιοθαύμαστο παιδί με ανεπτυγμένη νοημοσύνη. Όπως θα περίμενε κανείς, όνειρό του ήταν να επισκεφθεί τη Legoland στη Δανία και αυτή ήταν και η ευχή που εξέφρασε στη νεράιδα, με απόλυτη σιγουριά.

Έχοντας κάνει την έρευνά του, ανυπομονούσε να θαυμάσει από κοντά τα χρωματιστά σπίτια και τις μεγάλες κατασκευές, αλλά και να ανακαλύψει τι άλλο μπορεί να υπάρχει σε αυτό το πάρκο. Από όταν έμαθε ότι η ευχή του θα εκπληρωθεί, χαμογελούσε συνεχώς και χοροπηδούσε, το περίμενε πώς και πώς και δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι ένα τόσο μεγάλο του όνειρο, θα γινόταν πραγματικότητα. O Νικόλας ήταν πιο ενθουσιασμένος από ποτέ γι’ αυτό το ταξίδι! Όταν τελικά ήρθε η ώρα, πραγματικά δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τη χαρά του.

Εξερεύνησε το πάρκο σπιθαμή προς σπιθαμή, είδε πάρα πολλές κατασκευές, πήρε ιδέες για τα μελλοντικά του σχέδια και αγόρασε φυσικά αμέτρητα Legos, που ανυπομονούσε να τα στήσει και να φτιάξει δικές του ιδιαίτερες κατασκευές. Δεν είχε ξαναδεί στη ζωή του τόσα πολλά Legο μαζεμένα! Ήταν κάτι το απίστευτο, μέχρι και η μητέρα του που δεν μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό με τον Νικόλα για τα Lego, είχε εντυπωσιαστεί. Όπως μας είπε και η ίδια, ο Νικόλας είχε τρελαθεί από τη χαρά του. Ένα μοναδικό ταξίδι, που θα τους μείνει αξέχαστο!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS Group of Companies και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox