Ο πανέξυπνος και δραστήριος Νικόλας αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο. Είναι, μάλιστα, και αρχηγός στην ομάδα που παίζει. Οπότε, δεν μας παραξένεψε καθόλου που η ευχή του ήταν να αποκτήσει ένα δωμάτιο με θέμα το ποδόσφαιρο.

Η νεράιδά του φρόντισε να μάθει ότι είναι Ολυμπιακός και ότι αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Cristiano Ronaldo. Εκμαίευσε κι άλλες πληροφορίες, σχετικά με αυτά που αρέσουν στον Νικόλα και ξεκίνησε να σχεδιάζει το δωμάτιό του, με πολλή αγάπη. Φρόντισε να συμπεριλάβει ό,τι του αρέσει και να του ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες, όπως η ρολοκουρτίνα για το παράθυρο με το όνομά του. Το αγαπημένο του κόκκινο χρώμα πρωταγωνίστησε στους τοίχους και ένα σωρό ποδοσφαιρικά στοιχεία το «έντυσαν» διακοσμητικά. Όλες οι εργασίες έγιναν μυστικά, το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο και ο Νικόλας ανυπομονούσε.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, η νεράιδα «συνωμότησε» με τους γονείς του και του έκαναν έκπληξη. Γυρνώντας από την προπόνησή του μία μέρα, είδε τους θείους του, που είχε να δει πάρα πολύ καιρό, και μετά είδε και μία νεράιδα και ένα ξωτικό, οι οποίοι προσποιήθηκαν ότι είχαν πάει να τον γνωρίσουν και να του δώσουν κάποια δώρα. Ο Νικόλας εξακολουθούσε να μην έχει υποψιαστεί τίποτα για το τι του επεφύλασσαν. Μέχρι που του ζήτησαν να πάει στο δωμάτιό του. Άνοιξε την πόρτα και έμεινε έκπληκτος! Τόσο δεν πίστευε ότι αυτό ήταν πλέον το δικό του δωμάτιο, που έκανε τον σταυρό του!

Άρχισε αμέσως να το εξερευνά και να ανοίγει τα δώρα του, ενώ το χαμόγελο δεν έφευγε λεπτό από το όμορφο πρόσωπό του. Κυριολεκτικά, έλαμπε από χαρά! «Είναι τέλειο!», έλεγε και ξανάλεγε. «Είναι όπως το είχα φανταστεί και ακόμα καλύτερο! Σήμερα θα κοιμηθώ στην κρεβατάρα μου!»

Κι, έτσι, νεράιδες και ξωτικά αποχώρησαν ικανοποιημένοι ότι ο Νικόλας πλέον θα έκανε τα πιο όμορφα και ανέμελα όνειρα στο καινούργιο του δωμάτιο.

θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μπογδάνος Διονύσης, Σούλη Χριστίνα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΙΚΕΑ, ELITE STROM, STICKY, ENCIEX, ΜΑΝΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΚΟΝΤΗ ΙΟΥΛΙΟΣ, DESIGNDROPS, GIORGIO PASTRY & CATERING, POUFOMANIA, VITEX, TM STORE, MYIKONA, CRAFTBOX, HOME CORNER

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS