Η ευχή του Νικόλα ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε. Ήθελε να πάει στην Disneyland Paris, όπου είναι μαζεμένοι όλοι οι Avengers και να τους συναντήσει από κοντά! Ηλίου φαεινότερο το πόσο λατρεύει τους σούπερ ήρωες και το μόνο που σκεφτόταν συνέχεια ήταν να τους γνωρίσει, και ιδιαίτερα τον αγαπημένο του Spiderman και να πετάξουν μαζί ιστούς.

Η χαρά του και η ανυπομονησία του να γνωρίσει τον αγαπημένο του ήρωα κέρδισαν κάθε εμπόδιο και δυσκολία που βρέθηκε στον δρόμο του! Ο γλυκύτατος 6χρονος Νικόλας, με την βοήθεια των νεράιδων και των ξωτικών, επισκέφθηκε τον κόσμο της Disneyland, μαζί με την οικογένειά του, και γνώρισε από κοντά τον Spiderman…και όχι μόνο αυτόν! Εκεί ήταν σχεδόν όλοι οι ήρωες των Avengers και ο Νικόλας ήταν ενθουσιασμένος.

Εξερεύνησε κάθε σημείο της Disneyland μαζί με τον Spiderman, έπαιξαν μαζί και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν τέλεια, αλλά για τον Νικόλα ήταν πραγματικά λες και ζούσε ένα όνειρο!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox