Ο Νικόλας ονειρευόταν ένα καινούργιο δωμάτιο, για να έχουν έναν όμορφο, λειτουργικό χώρο για εκείνον και τα άλλα 4 αδέρφια του. Όπως είπε στη νεράιδά του, ήθελε να έχει έντονα χρώματα, πολύ χώρο για παιχνίδι και κουκέτες για όλους. Η πλευρά των αγοριών να είχε θέμα τα αυτοκίνητα και των κοριτσιών την Barbie. Όλα τα είχε σκεφτεί!

Καθώς τα ξωτικά δούλευαν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν το δωμάτιό του, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε μία μοναδική έκπληξη για την οικογένεια. Ο στόχος ήταν να βγάλουμε κάποιες ιδιαίτερες φωτογραφίες, ώστε να διακοσμηθεί το δωμάτιο με τα όμορφα πρόσωπα των παιδιών. Το concept διπλό και αντίστοιχο με του δωματίου: πολυτελή αυτοκίνητα και photo booth της Barbie! Βγάλαμε αμέτρητες φωτογραφίες με διάφορα αξεσουάρ και props. Τα παιδιά διασκέδασαν πάρα πολύ σε αυτή τη μίνι φωτογράφηση, κι όπως ανέφερε κι η μητέρα τους, είχε καιρό να δει τον Νικόλα και τα υπόλοιπα αδέρφια, με τόση χαρά και ζωντάνια. Χαλάρωσαν, χάρηκαν και βρήκαν πάλι την ανεμελιά και την παιδικότητά τους. Αυτή η όμορφη μέρα έκλεισε με πολλά pancakes και smoothies σε έναν πανέμορφο χώρο, που ενθουσίασε τους πάντες.

Ώσπου έφτασε η στιγμή, που περίμενε τόσο καιρό! Το δωμάτιο του Νικόλα ξεκίνησε να ετοιμάζεται από νωρίς. Αφού βάφτηκε και συναρμολογήθηκαν τα έπιπλα, σειρά είχε η διακόσμηση από τη νεράιδα. Μπήκαν οι τελευταίες πινελιές στο δωμάτιο και όλα ήταν έτοιμα για να κάνουμε τη μεγάλη έκπληξη στον Νικόλα με τα «αποκαλυπτήρια» του καινούργιου του δωματίου, που μοιράζεται με τα 3 αδερφάκια του. Μπαίνοντας μέσα, τρελάθηκαν όλα! Κοιτούσαν παντού, μην μπορώντας να πιστέψουν όσα έβλεπαν. Άρχισαν να εξερευνούν κάθε σπιθαμή και να ανοίγουν τα δώρα τους, ενώ δεν σταματούσαν να λένε ευχαριστώ.

Όλα τα παιδιά ήταν κατενθουσιασμένα! Είχαν, επιτέλους, το δωμάτιο που πάντα ήθελαν, για να παίζουν, να διαβάζουν και να ονειρεύονται και, όπως μας είπε και η μητέρα τους: μας θυμίσατε να ελπίζουμε και να ζούμε αισιόδοξα χάρη στο χαμόγελο που μας χαρίσατε ξανά!

θερμά τον κύριο Γιώργο Καλλιάνη για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μαρία Γεωργαντά, Αλεξάνδρα Τσιγγελίδου, Εύα Μάνογλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, IKEA, Ελαιοχρωματισμοί Verdian Karasani, JYSK, Όμιλος Σφακιαννάκη, COOL CLUB, SweetBaby, Smartcrafts, Hondos Center, Apollonia Politeia, MayHome, SYNERGY, Vitex, VEIS, Balloon.gr, Κωνσταντίνος Σάλτας, Miltos Patisserie & Catering, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Digital Wave, Το Χρωματιστό Χωριό, LINARDAKIS CARGO, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency