Παρόλο που η Νικολέτα είναι ένα ντροπαλό και λιγομίλητο κορίτσι, η νεράιδά της κατάφερε να την «ξεκλειδώσει» και να εκμαιεύσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να ετοιμάσει μία αξέχαστη εμπειρία για εκείνη. Η ευχή της ήταν ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας και ο λόγος κυρίως πρακτικός: για να μπορεί να ελέγχει τα επίπεδα του σακχάρου της, μέσω της ειδικής εφαρμογής, που λειτουργεί στα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα.

Η μεγάλη της αγάπη, όμως, είναι το μπάσκετ. Άλλωστε, παίζει και η ίδια σε ομάδα. Η νεράιδά της κανόνισε κάτι μοναδικό για τη Νικολέτα και την οικογένειά της: VIP θέσεις σε αγώνα μπάσκετ της αγαπημένης της ομάδας!

Χωρίς να έχει ιδέα πού θα πήγαιναν, το κορίτσι μας επιβιβάστηκε με τη μητέρα και τη θεία της σε ένα πολυτελές βαν, που τις παρέλαβε από το σπίτι. Φτάνοντας στον προορισμό τους, χάρηκε πολύ. Θεώρησε πως θα παρακολουθούσαν απλώς τον αγώνα. Όταν, όμως, είδε τις θέσεις, έμεινε άφωνη. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας και ενώ η ομάδα ήταν στο τερέν για προθέρμανση, την πλησίασε ένας παίκτης και ένα στέλεχος της ομάδας και της έδωσαν μία σακούλα δώρα! Ανάμεσά τους και μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών. Το χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπό της, καθώς προσπαθούσε να πιστέψει αυτά που συνέβαιναν. Ο αγώνας ξεκίνησε και η Νικολέτα είχε απορροφηθεί και τον απολάμβανε. Άλλωστε, δεν έχεις κάθε μέρα τις καλύτερες θέσεις στο γήπεδο, για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα! Ξαφνικά, οι νεράιδες έφεραν ένα κουτί με ποπ κορν… ή μήπως όχι ακριβώς; Μόλις το πήρε στα χέρια της, δεν πίστευε στα μάτια της! Μέσα στο κουτί, βρισκόταν το πολυπόθητο κινητό! Τα μάτια της άστραφταν από χαρά!

Όταν τελείωσε ο αγώνας, με νίκη της ομάδας της, η Νικολέτα, με παρότρυνση των υπευθύνων της ομάδας, μπήκε στο γήπεδο και μας έδειξε τις ικανότητές της στο μπάσκετ. Έλαμπε ολόκληρη! Σειρά είχε γεύμα σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο, όπου οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Πολλά ακόμη δώρα την περίμεναν κι εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη της.

Με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, η Νικολέτα είχε μεταμορφωθεί σε ένα άλλο παιδί. Χαμογελαστή, ομιλητική και κοινωνική, έκανε συνεχώς πλάκες με τις νεράιδες και πόζαρε για φωτογραφίες με το φωτεινό της χαμόγελο. Και μπορεί να μην είδε τελικά τα φτερά των νεράιδων, αλλά πίστεψε με την καρδιά της στη δύναμη της ευχής.

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων 2023!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Γεωργαντά, Ευγενία Μπανιτσιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PAOK B.C., Ergon Agora East, Miltos Patisserie & Catering,
MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency