Ένα μικρό κορίτσι, μόλις 5 χρονών, με τεράστια, όμως, φαντασία, γνωρίσαμε την πρώτη φορά που συναντήσαμε τη Νικολέτα. Η μικρή μας, μάς περιέγραψε κατευθείαν ποια ήταν η μεγαλύτερη ευχή που θέλει να εκπληρώσουμε σαν σωστές νεράιδες: ένα ολοκαίνουριο δωμάτιο, θα αγκαλιάσει εκείνη και τα όνειρά της, χαρίζοντάς της ελπίδα για να συνεχίσει!

Έτσι, χωρίς να χάσουμε στιγμή, πιάσαμε δουλειά ευθύς αμέσως! Μάλιστα, η Νικολέτα, που είχε μπει για τα καλά στον νεραϊδόκοσμο, αποφάσισε να μη μας αφήσει μόνους μας στο εγχείρημά μας. Συμμετείχε στο βάψιμο και το ζωγράφισμα του τοίχου και το αποτέλεσμα ήταν ονειρεμένο… Κάστρα και παλάτια πλαισίωσαν όλο το δωμάτιο και ο μικρός τοίχος μετατράπηκε σε ολόκληρο βασίλειο!

Οι λοιπές ετοιμασίες έγιναν όμως με άκρα μυστικότητα… Όταν έφτασε η μέρα να γνωρίσει το καινούριο της δωμάτιο, η μικρή μας δεν κρατιόταν! Της καλύψαμε τα μάτια με ένα όμορφο μαντήλι, για να παρατείνουμε την ανυπομονησία της, και την οδηγήσαμε στην πόρτα.

Μόλις άνοιξε τα μάτια της, ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της και δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει! Αμέσως, έτρεξε στο κρεβάτι της και άρχισε να χοροπηδάει! Μετά την έκρηξη ενθουσιασμού της άρχισε να αναζητά σε κάθε συρτάρι και γωνιά τα δώρα που της είχαμε κρύψει. Κατάφερε και τα βρήκε όλα και μάλιστα, μας ζήτησε να τη βοηθήσουμε να τα ανοίξει και να παίξουμε όλοι μαζί!

Η υπόλοιπη μέρα κύλησε με τον ίδιο ενθουσιασμό και η μικρή μας δεν σταμάτησε λεπτό να χοροπηδάει στο νέο της κρεβάτι. Έτσι, αποφασίσαμε κι εμείς να την αφήσουμε να «γεμίσει μπαταρίες» και να ευχαριστηθεί τα πρώτα της όνειρα στο ολοκαίνουριο δωμάτιό της…

Νικολέτα, σου ευχόμαστε κάθε σου ημέρα να είναι τόσο ονειρεμένη όσο και το καινούριο σου μικρό βασίλειο!

τους εθελοντές μας: Γιώργος Καραγάνης, Μπέζα Βασιλική, Μαλανδράκη Μαρία

τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Myikona, Ζαχαροπλαστείο Στεργίου, Βλαχιώτης, Domino’s Pizza, Cap-Cap, Vitex, Das Home, Elite strom, Fiorentino

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!