Μια γλυκιά συνωμοσία οργάνωσαν οι νεράιδες με τη μαμά του Νίκου. Κράτησαν μυστική όλη την επικοινωνία τους και την προετοιμασία της ευχής του. Ο Νίκος, ανυποψίαστος, ξεκίνησε μία μέρα με την οικογένειά του να πάνε σινεμά. Είχε ήδη επιλέξει την ταινία που θα έβλεπαν. Αυτό που συνέβη, όμως, δεν το είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα! Φτάνοντας στον κινηματογράφο, οι φίλοι του τον περίμεναν. Ο Νίκος τους διέκρινε από μακριά και έλεγε συνεχώς στη μαμά του: «Πωωω τι φάση; Μαμά, τι φάση; Τι έγινε τώρα;».

Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Τους αγκάλιασε βουρκωμένος και μπήκαν στην αίθουσα για μια ειδική προβολή που είχαμε κανονίσει μόνο για εκείνον. Γέλια και χαρές αντηχούσαν, απολαμβάνοντας την ταινία στην αίθουσα που ανήκε στο Νίκο και την παρέα του ολοκληρωτικά για τις επόμενες ώρες.

Η ταινία τελείωσε, αλλά όχι οι εκπλήξεις! Το πολυπόθητο Playstation είχε ήδη αποσταλεί στους τεχνικούς νωρίτερα, ώστε να συνδεθεί με τη μεγάλη οθόνη. Με το που ξεπρόβαλε το παιχνίδι, επιφωνήματα χαράς κατέκτησαν τον χώρο! Ο Νίκος είχε την ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική στιγμή, μια μοναδική εμπειρία… να παίξει Playstation στην τεράστια οθόνη, με τον φοβερό ήχο μίας αίθουσας σινεμά. Αφού τελείωσαν το παιχνίδι, συνέχισαν για φαγητό, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από πίτσα, που ο ίδιος είχε ζητήσει οπωσδήποτε να περιλαμβάνεται την ημέρα της ευχής του.

Η μέρα έκλεισε με το αγαπημένο του γλυκό, τούρτα σοκολάτα και τα υπόλοιπα δώρα που είχαμε ετοιμάσει για εκείνον. Τα λόγια του Νίκου στο τέλος της ημέρας; «Μπορώ να το ξαναζήσω άλλες τρεις φορές? Θέλω πάλι!».

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μπανταλάκης Δημήτρης, Μπανταλάκη Κέλυ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sweet House, Σινεμά Τεχνόπολις Κρήτη,  Χάρης Σπάθης

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Sony Playstation

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!