Ένα χαμόγελο μπορεί να προσφέρει πολλά σε ένα παιδί, πόσο μάλλον όταν εκπληρώνεται μια ευχή του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τον Νικόλα, ο οποίος είναι 14 ετών. Η ευχή του Νικόλα πηγάζει από την παιδική του ηλικία, από τότε που ο μπαμπάς του τον είχε μυήσει στον κόσμο της Formula 1. Ήθελε, λοιπόν, να δει από κοντά αυτό το μοναδικό θέαμα, που χρόνια τώρα απολαμβάνει μόνο από την τηλεόραση.

Ο Νικόλας, μαζί με την οικογένειά του, ταξίδεψαν ως την Αυστρία όπου διεξαγόταν οι αγώνες Formula 1. Εκεί, παρακολούθησε επί τρείς ημέρες αυτή τη συναρπαστική διοργάνωση. Η χαρά του που βίωσε μία τέτοια εμπειρία, ήταν απερίγραπτη. Αυτό όμως που την έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερη, είναι το γεγονός ότι τη ζούσε μαζί με τον πατέρα του. Είδε από κοντά όλα τα μονοθέσια, έζησε την εμπειρία της Formula από απόσταση αναπνοής, ενώ ακόμη γνώρισε και κάποιους από τους οδηγούς των ομάδων! Μια εμπειρία πραγματικά ανεπανάληπτη!

Όλο το ταξίδι θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον Νικόλα, καθώς ήταν ένα όνειρό του και το έζησε μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια. Μία εμπειρία μοναδική, που τον γέμισε με όμορφα συναισθήματα. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός μας, να μπορέσουμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους ήρωές μας, ώστε να συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα τους με οδηγό τους την δύναμη, την αισιοδοξία και την ελπίδα.

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox