Ένα πρωινό οι νεράιδες έλαβαν ένα αίτημα από ένα ιδιαίτερο παιδί, που βρισκόταν στην πιο δύσκολη καμπή της ζωής του. Με πολύ πρόσφατη διάγνωση, ταλαιπωρείται με πολυήμερες εισαγωγές στο νοσοκομείο, και έχει άμεση ανάγκη από δύναμη και αισιοδοξία.

Μόλις τα άκουσαν όλα αυτά οι νεράιδες και τα ξωτικά, έπιασαν αμέσως δουλειά! Ο μικρός ήρωας τούς χρειαζόταν άμεσα κοντά του, να του ρίξουν λίγη νεραϊδόσκονη. Μόλις τον είδαν, αντίκρισαν ένα όμορφο, γλυκό αγόρι, συνεσταλμένο αλλά αποφασιστικό. Ήξερε ακριβώς τι ήταν αυτό που ήθελε, να αποκτήσει το PlayStation 5 για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Οι νεράιδες ήξεραν πως έπρεπε να ανταποκριθούν άμεσα στην επιθυμία του. Άρχισαν, λοιπόν τα μαγικά τους έτσι ώστε αμέσως μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά το PS5 να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα για να το προσφέρουν με πολλή αγάπη στο αγόρι μας. Η πολυπόθητη κονσόλα αποδείχθηκε εξαιρετικά δυσεύρετη αλλά, φυσικά, τα κατάφεραν! Η επιθυμία ενός παιδιού ευχής πάντα διαταγή!

Η μέρα που θα έπαιρνε στα χέρια του το πολυπόθητο PlayStation 5 έφτασε. Η υγεία του όμως ήταν σε εύθραυστη κατάσταση. Οι νεράιδες με πολλή προσοχή και γρήγορα αντανακλαστικά τα κανόνισαν όλα ώστε τη μία και μοναδική μέρα που θα βρισκόταν στο σπίτι του, μεταξύ των θεραπειών του, να του κάνουν τη μεγάλη έκπληξη! Γιατί γνώριζαν πώς αν στη διάρκεια της επόμενης θεραπείας του στο νοσοκομείο είχε μαζί του το αγαπημένο του παιχνίδι, οι μέρες θα περνούσαν πιο εύκολα και τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα. Είχαν δει τέτοια θαύματα θεραπευτικής επίδρασης νεραϊδόσκονης πολλές φορές στο παρελθόν.

Όταν χτύπησε το κουδούνι η νεράιδα του, φορτωμένη κουτιά με δώρα και μπαλόνια, ο μικρός δε μπορούσε να το πιστέψει! Άρχισε να ανοίγει τα πακέτα και η ευτυχία του φώτιζε το πρόσωπό του. Δεν ήταν μόνο η κονσόλα που του είχαν φέρει οι νεράιδες, αλλά και η δική του τηλεόραση, τα αγαπημένα του παιχνίδια (Fortnite και FIFA), χειριστήριο και τόσα άλλα περιφερειακά. Οι νεράιδες ήθελαν πολύ να προσφέρουν χαρά και δύναμη στον μικρό για να συνεχίσει τον αγώνα του. Η λάμψη στα μάτια του και το διάπλατο χαμόγελό του, ήταν η απόδειξη πως τα κατάφεραν!

θερμά τη ΔΕΗ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Αντωνία Τσέλιου

τους χορηγούς σε είδος: PlayStation Greece & Adriatic / Sony Hellas, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας