«Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό είδα τα παιδιά μου χαρούμενα και ξέγνοιαστα. Μακριά από όλες τις σκοτούρες τις καθημερινότητα και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!».

Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας της Ν., όταν επέστρεψαν από το υπέροχο ταξίδι τους στο Ροβανιέμι. Μία πραγματικά μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια! Και, μάλιστα, ένα ταξίδι στο οποίο τους συντρόφευαν και άλλες οικογένειες ευχής. Έγιναν όλη μία μεγάλη παρέα και έζησαν αξέχαστες στιγμές σε ένα παραμυθένιο προορισμό. Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του τους υποδέχτηκε στο σπίτι του. Έκαναν βόλτες στο χιόνι με έλκηθρο και με snowmobile. Και είχαν και την τύχη να δούνε το Βόρειο Σέλας, αυτό το μοναδικό φαινόμενο.

Έζησαν πραγματικά μέσα σε λίγες μέρες ένα μοναδικό όνειρο και γέμισαν εικόνες γεμάτες χαρά, ξεγνοιασιά και γέλια, μακριά από τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIC EXPERTS AE