Η Ν. είναι μία πραγματική νεράιδα! Πανέμορφη, γλυκιά, με μία τόσο ευγενική ψυχή, που κάθε της λέξη μιλάει στην καρδιά σου. Είναι μία πραγματική μαχήτρια, που παλεύει με την ασθένειά της από 2 ετών, χωρίς να χάνει το χαμόγελο και την αισιοδοξία της.

Ως η μικρότερη από τα 4 παιδιά της οικογένειας, η Ν. έπαιρνε πάντα τα κινητά τηλέφωνα των μεγαλύτερων και δεν είχε ποτέ δικό της. Έτσι, λοιπόν, αυτό που ζήτησε από τις νεράιδες ήταν ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, που θα ήταν όλο δικό της! Είναι η παρέα της και η ψυχαγωγία της. Μιλάει με τους φίλους της, βλέπει τα αγαπημένα της βίντεο και της αρέσει να τραβάει φωτογραφίες, και φυσικά  με ένα τόσο καλό κινητό θα μπορεί να βγάζει τις ομορφότερες!

Η Ν. θα ήθελε πάρα πολύ να περάσει τη μέρα της ευχής της μαζί με τις νεράιδες, αλλά η υγεία της και οι συνθήκες του εγκλεισμού δεν ευνοούσαν αυτή τη συνάντηση. Παράλληλα, ανυπομονούσε να αποκτήσει το κινητό και αμφιταλαντευόταν για το αν είναι τόσο δυνατή ώστε να περιμένει…

Μια ξαφνική υποτροπή της υγείας της όρισε τελικά τη μοίρα αυτής της συνάντησης. Ήταν μία συννεφιασμένη μέρα, όταν ξαφνικά ανάγκασε την Ν. να επισκεφθεί τη γιατρό της. Η μητέρα της επικοινώνησε αμέσως με τη νεράιδα της και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Έτσι, κανόνισαν να βρεθούν από κοντά, ώστε η νεράιδα να της δώσει προσωπικά το κινητό τηλέφωνο και όλα τα δώρα που της είχε πάρει, έτσι ακριβώς όπως το ήθελε η Ν. Όταν συναντήθηκαν, ήταν φανερά αναστατωμένη και στενοχωρημένη με την υποτροπή της. Όταν όμως άρχισε να ανοίγει τα πολλά πακέτα που της είχαν ετοιμάσει και να συζητά με τις νεράιδες, άρχισε σιγά σιγά να σχηματίζεται το χαμόγελο στα χείλη της.

Όταν πια έφτασε στο πακέτο με το τηλέφωνο και το άνοιξε, άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά της! Έλεγε και ξανάλεγε πόσο θα ήθελε να αγκαλιάσει σφιχτά τις νεράιδες, για να τους δείξει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της. Και, ναι, από το ίδιο κιόλας απόγευμα, η Ν. είδε τα συμπτώματα της υποτροπής να εξαφανίζονται. Η καρδιά της ήταν γεμάτη από την αγάπη της οικογένειάς της και των νεράιδων και ήταν έτοιμη να συνεχίσει να πολεμά οτιδήποτε την ταλαιπωρεί.

Ο πατέρας της, επικοινωνώντας με τη νεράιδα λίγες μέρες αργότερα, είπε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστούμε πολύ! Θέλω να γνωρίζεις ότι σε συζητάμε, αναφέρουμε το όνομά σου συχνά, σε αγαπάμε! Για την κόρη μας λειτούργησε θετικά η ενέργειά σας και το δώρο, όχι τόσο σαν αξία υλικού αγαθού αλλά σαν κάτι καλό μέσα σε ό,τι τραβάει και υποφέρει εδώ και 15 χρόνια. Είναι το καλό μέσα από το κακό».

θερμά τον Δημήτρη Φιντιρίκο για τη συμβολή του στην ευχή

τους εθελοντές μας: Άννα Μάνογλου, Εύα Μάνογλου

τους χορηγούς σε είδος: Δημήτρης Φιντιρίκος, Orphee Beinoglou, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας