«Γέμισα καινούργιες εμπειρίες και δοκίμασα καινούργιες γεύσεις, οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες. Όλες οι προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο χάρη στη νεράιδά μου. Ευχαριστώ πολύ για αυτές τις μοναδικές στιγμές!» μας είπε η Ν., γεμάτη ενθουσιασμό!

Ένα κορίτσι που λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να γεμίζει από εικόνες και εμπειρίες, δεν θα μπορούσε να ευχηθεί τίποτα άλλο παρά ένα ταξίδι. Ένα όμορφο κυκλαδίτικο νησί για να περάσει τις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής της, όπως μας είπε! Το νησί που επέλεξε ήταν η μαγευτική Μήλος.

Ας αφήσουμε όμως καλύτερα τη μητέρα της να μας διηγηθεί πώς πέρασαν:

«Φτάσαμε στο νησί το απόγευμα, το τοπίο ήταν μαγευτικό. Το απέραντο γαλάζιο απλωνόταν μπροστά στα μάτια μας. Τα παιδιά κολύμπησαν αμέσως στην πισίνα του δωματίου μας! Εμπειρία μοναδική. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν τόσο φιλικό και εξυπηρετικό, τους ευχαριστώ για ακόμη μια φορά. Το βράδυ πήγαμε για φαγητό, όλα ήταν ξεχωριστά και πεντανόστιμα. Την επόμενη μέρα κολυμπήσαμε σε 3 διαφορετικές παραλίες. Υπέροχες όλες! Μετά, πήγαμε στο εντυπωσιακό αρχαιολογικό Μουσείο, είδαμε την Αφροδίτη της Μήλου και, κατόπιν, πήγαμε στο Αρχαίο Θέατρο όπου βρισκόταν αρχικά το άγαλμα – έτσι λέγεται από τους Αρχαιολόγους. Εκεί κοντά βρίσκονται οι Κατακόμβες που είδαμε επίσης. Την επόμενη μέρα, ήρθε η τεράστια έκπληξη: βόλτα ή μάλλον εκδρομή με σκάφος!!!! Δεν μπορώ καν να περιγράψω τη χαρά μας! Πήγαμε σε παραλίες που δεν μπορείς να προσεγγίσεις με άλλο τρόπο!!! Βουτιές, γέλιο, χαρά! Μας κέρασαν και τοπικά εδέσματα – χαλβά, πιταράκια… Εκπληκτικά όλα τους. Θα μου-μας μείνουν αξέχαστοι όλοι και όλα. Γυρίζουμε στην καθημερινότητα με ελπίδα, πολλή χαρά, αισιοδοξία. Ελπίζω να περάσουν έτσι όμορφα, υπέροχα,  πολλά παιδιά και αυτό να συνδυάζεται μαζί με το αγαθό της υγείας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!!!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: DOMUS WHITE COST MILOS, VOLCANO BOAT DAILY CRUISES, AVIS ,MOYRATOS ART OF BAKERY, Myikona, Craftbox