Ο Οδυσσέας λατρεύει τους ήρωες της Marvel. Ειδικά ο Spiderman και ο Iron Man είναι από τους πιο αγαπημένους του. Θαυμάζει τις υπερδυνάμεις τους και φαντάζεται πώς θα ήταν αν τους συναντούσε… Του αρέσουν, επίσης, πολύ τα τρενάκια και τα παιχνίδια. Δεν μας εξέπληξε, επομένως, καθόλου όταν μας είπε ότι η ευχή του ήταν να επισκεφθεί την Disneyland στο Παρίσι. Ο Οδυσσέας ονειρευόταν να πάει σε αυτό το «μεγάλο λούνα παρκ», αλλά και να συναντήσει τους αγαπημένους του ήρωες και όλους τους ήρωες της Disney.

Η νεράιδα του, χωρίς δεύτερη σκέψη και με πολλή αγάπη, του ετοίμασε ένα υπέροχο ταξίδι, που θα του μείνει αξέχαστο.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε ο Οδυσσέας στην Disneyland, δεν σταμάτησε να χαμογελάει! Ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που το πρόσωπό του έλαμπε. Η μητέρα του μας είπε πως είχαν πάρα πολύ καιρό να τον δούνε έτσι χαρούμενο!

Πήγε σε όλα τα παιχνίδια, γνώρισε όλους τους ήρωες, έπαιξε μαζί τους και φυσικά έβγαλαν και πάρα πολλές φωτογραφίες. Μας είπε και τα παιχνίδια που ξεχώρισε και αγάπησε ιδιαίτερα: το τρενάκι που περνάει μέσα από το βουνό και το παιχνίδι με τους ιστούς του αγαπημένου του Spiderman.

Ο Οδυσσέας και η οικογένειά του έζησαν μία φανταστική εμπειρία, με παιχνίδι, χαρές, γέλια και υπέροχες εικόνες, παραμερίζοντας τις αγωνίες της ασθένειας και γεμίζοντας αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox,