«Δεν μπορώ να χαρώ άλλο μαμά . πόσο ακόμα χαρά να νιώσω…είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου ..έως σήμερα!», είπε ο Ο. στη μητέρα του, έχοντας ζήσει μία υπέροχη εμπειρία, που θα θυμάται για πάντα.

Ο Ο., όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει πιλότος, αυτό ανέφερε στην νεράιδα, όταν την πρωτογνώρισε. Θα ήθελε να μάθει να πιλοτάρει αεροπλάνα και να πετάει σε ξένες χώρες. Όμως, προς το παρόν ευχήθηκε έναν υπολογιστή για gaming, για να παίζει μόνος του αλλά και με τους φίλους του διάφορα παιχνίδια. Η νεράιδα, λοιπόν, αφού έμαθε τόσα πολλά για εκείνον, ήθελε να του ετοιμάσει κάτι μαγικό και όμορφο, που θα του πραγματοποιούσε όλες του τις επιθυμίες. Όταν έφτασε η μέρα της ευχής, η νεράιδα ετοίμασε διάφορες εκπλήξεις. Ο Ο. περίμενε με αγωνία την ημέρα της εκπλήρωσης, όμως αυτό που έζησε, ήταν κάτι που δεν το περίμενε με τίποτα.

Η όμορφη μέρα ξεκίνησε από έναν ιδιαίτερο χώρο, όπου θα μάθαινε να πιλοτάρει αεροπλάνο και το όνειρο του να γίνει πιλότος, ξεκίνησε να πραγματοποιείται σιγά-σιγά. Ήταν πολύ προσηλωμένος σε αυτό που μάθαινε και δεν ήθελε να χάσει καμία πληροφορία. Το χαμόγελό του δεν έσβησε στιγμή από τα χείλη του, ακόμα κι όταν του είπε η νεράιδα ότι δεν θα παραλάμβανε εκείνη την μέρα τον υπολογιστή που τόσο ήθελε. Ωστόσο, η νεράιδα τού ετοίμαζε κι άλλη έκπληξη στο σπίτι, χωρίς να το περιμένει, καθώς ο ολοκαίνουργιος και φανταστικός υπολογιστής που επιθυμούσε υπήρχε ήδη στο δωμάτιο του. Μόλις μπήκε λοιπόν, μέσα στο σπίτι και αντίκρυσε τον υπολογιστή τα μάτια του έλαμψαν!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πάνος Νεοφύτου, Πόπη Ρίζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης , Blue Soft, Sticky

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions