«Θέλω μια τηλεορασάρα με ηχείο, για να παίζω PlayStation και θέλω η μέρα μου να είναι τέλεια, μαγική!» Αυτά ήταν τα λόγια του μικρού, όταν μας έδωσε την ευχή του και τα ματάκια του έλαμπαν γεμάτα ανυπομονησία. Ήθελε μια πολύ μεγάλη τηλεόραση, για να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι, το «Cars».

Έτσι λοιπόν, θέλοντας να κάνουμε την ευχή του μαγική, τον φέραμε μαζί με την οικογένειά του από το χωριό που μένουν στη Θεσσαλονίκη. Όταν αντίκρισε το σπίτι που θα έμεναν για δύο μέρες, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Η μητέρα του δεν του είχε πει ότι ερχόταν για την ευχή του, ήθελε να το κάνει έκπληξη. Του είχε πει ότι η καλή νεράιδα τους φέρνει στη Θεσσαλονίκη για να δει θάλασσα, μια και ήταν τόσο καλό και υπάκουο παιδί με τις θεραπείες του. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ο μικρός έπαιζε με τα μπαλόνια και πόζαρε στο φακό της φωτογράφου γεμάτος χάρη. Μόλις έφτασε η τηλεόραση, η μητέρα του τον απομάκρυνε από το δωμάτιο, μέχρι να στήσουμε τα πάντα και να είναι έτοιμα. Με το που αντίκρισε ο μικρός τη μεγάλη τηλεόραση, τρελάθηκε από τη χαρά του! Άνοιξε και τα υπόλοιπα δωράκια του κι έλαμπε ολόκληρος! Έλεγε και ξανάλεγε στη μαμά του «Εγώ είμαι ο βασιλιάς σήμερα και αύριο!».

Την επόμενη μέρα, είχαμε κανονίσει ιδιωτική προβολή στον κινηματογράφο με την αγαπημένη του ταινία, στην παιδική αίθουσα. Πάλι δεν ήξερε τίποτα κι όλο ρωτούσε πού πάμε. Όταν φτάσαμε και είδε ότι ήμασταν στον κινηματογράφο, πέταξε από τη χαρά του!

Είναι ένα παιδί τόσο κοινωνικό κι εκφραστικό, που μας σκλάβωσε πραγματικά! Δε σταματούσε να φωτογραφίζεται λέγοντας «τυρί!», να ποζάρει και να χοροπηδάει από τη χαρά του.

Στο τέλος της μέρας, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο που θα τους επέστρεφε στο χωριό τους και τους αποχαιρετήσαμε με δάκρυα χαράς, βλέποντας την ευτυχία στα ματάκια του μικρού, αλλά και ολόκληρης τα οικογένειάς του.

Ήταν σίγουρα ο βασιλιάς της καρδιάς μας…

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Κ. Καραματίδη, και Ε. Κοντάνα, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Village Cinemas, Ραδιοταξί Σερρών, Blue Rent a Car, TGI Fridays, Ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου, Μαρία Καρακίτσιου 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).