«Μα, καλά, πώς καταφέρατε να με ξεγελάσετε;», αναρωτήθηκε γελώντας η Παναγιώτα, όταν ο σερβιτόρος της σέρβιρε το laptop της! Οι νεράιδες είχαν «συνωμοτήσει» μαζί του κι έτσι η Παναγιώτα, άνοιγε με λαχτάρα τα πακέτα της αποκαλύπτοντας ένα σωρό δώρα, αλλά το laptop άφαντο! Ξετρελαμένη με το πόσα πακέτα την περίμεναν, άρχισε να τα ξετυλίγει με αγωνία. Αναφωνούσε από χαρά στο καθετί και η αγωνία της κορυφωνόταν, καθώς αναζητούσε το laptop. Τα πακέτα, όμως, τελείωσαν κάποια στιγμή και κοίταξε απορημένη τις νεράιδες, οι οποίες της είπαν ότι μάλλον είχε γίνει κάποιο λάθος και το laptop τελικά δεν είχε φτάσει. Πριν, όμως, προλάβει να απογοητευτεί, ένα μεγάλο πακέτο εμφανίστηκε πάνω στον δίσκο που έφερε χαμογελώντας ο σερβιτόρος. Η Παναγιώτα ξέσπασε σε γέλια! Οι νεράιδες είχαν καταφέρει τον σκοπό τους: η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη!

Παρέα με το ολοκαίνουργιο laptop και όλα τα δώρα της, η Παναγιώτα με τους γονείς και τις νεράιδες απόλαυσαν ένα λαχταριστό γεύμα, όπου η Παναγιώτα διηγούνταν στους γονείς της πόσο είχε ευχαριστηθεί την απολαυστική περιποίηση των χεριών της και το όμορφο μανικιούρ που της είχαμε κανονίσει νωρίτερα. Κοίταζε και ξανακοίταζε τα χέρια της και ήταν διπλά χαρούμενη.

Είναι ένα πανέμορφο και πανέξυπνο κορίτσι, που ονειρεύεται να περάσει στη Νομική και να σπουδάσει Εγκληματολογία. Πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο για μια 13χρονη! Όμως, η Παναγιώτα είναι ένα πολύ ώριμο κορίτσι, που αγαπάει το διάβασμα. Άλλωστε, ένας βασικός λόγος που ζήτησε το laptop ήταν για τα μαθήματά της. Έχοντας διαγνωστεί από μικρή ηλικία, μαθαίνει συνεχώς να προσαρμόζεται και να διαχειρίζεται την ασθένειά της, ώστε να μη γίνεται εμπόδιο στα όνειρά της. Είναι αποφασισμένη να πετύχει όλους τους στόχους της!

Και μπορεί η Παναγιώτα να ήταν λίγο ντροπαλή μπροστά στην κάμερα, όμως το χαμόγελο και το λαμπερό της βλέμμα μαρτυρούσαν την ευτυχία της για αυτήν την «ανεπανάληπτη», όπως τη χαρακτήρισε η ίδια, εμπειρία που έζησε.

Όταν, μάλιστα, έφτασε η ώρα της αναχώρησης, δεν ήθελε να φύγει, δεν ήθελε να αποχωριστεί τις αγαπημένες της νεράιδες. Η μέρα αυτή ήταν μοναδική και θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά της με πολλή αγάπη.

θερμά την εταιρεία Γευσήνους για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σοφία Αμπατζίδου, Ξένια Σιάνα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Giannakos Transfer, Μάντζιος Ζαχαροπλαστεία, Μπουκιά Μπουκιά, Γιώργος Μάνης, Στέλλα Γιαννακούδη, Twenty Nails Beauty Lounge,

Almond Living Well Workshop, Λιναρδάκης Μεταφορική, Βάγιας Μεταφορική

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!