Ο Παναγιώτης αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά του, λόγω της ασθένειάς του. Μία από αυτές τις δυσκολίες είναι και η δυνατότητα να κάθεται άνετα και σωστά. Κάτι που είναι αυτονόητο για τους περισσότερους από εμάς, για παιδιά, όπως ο Παναγιώτης, είναι ένας διαρκής αγώνας. Το κατάλληλο αμαξίδιο, που θα του προσφέρει την άνεση και τη σωστή στάση για το σώμα του, ήταν για εκείνον όχι απλώς μία επιθυμία αλλά μία μεγάλη ανάγκη, για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.

Η νεράιδά του κανόνισε για εκείνον μία όμορφη μέρα, αλλά δυστυχώς ο Παναγιώτης αρρώστησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετό καιρό. Βγαίνοντας από αυτή τη μάχη νικητής, μία έκπληξη τον περίμενε: το πολυπόθητο αμαξίδιο ήταν στο σπίτι του! Έγιναν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις, για να προσαρμοστεί πάνω του, και πλέον ο Παναγιώτης θα έβλεπε τον κόσμο από άλλη θέση!

Οι νεράιδες περίμεναν να αναρρώσει πλήρως ο ήρωάς μας και μετά κανόνισαν εκ νέου μία ξέγνοιαστη μέρα, για να γιορτάσουν την καινούργια αυτή αρχή στη ζωή του. Γεύμα σε ένα υπέροχο εστιατόριο, δώρα, γέλια και ένα σωρό λιχουδιές ήταν ό,τι χρειαζόταν η οικογένεια, για να ξεφύγει από τη δύσκολη καθημερινότητα. Ο Παναγιώτης, βολεμένος στο νέο του αμαξίδιο, απολάμβανε τις περιποιήσεις και τη φροντίδα όλων.

Η μητέρα του, συγκινημένη, μας εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της: Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν να εκπληρωθεί η ευχή του παιδιού μας! Το είχε τόσο ανάγκη  το νέο του αμαξίδιο, για να νιώθει άνετα. Πάνω απ’ όλα, όμως, μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά η επικοινωνία με όλους εσάς, το ενδιαφέρον σας και η αγάπη που δείξατε για τον Παναγιώτη.

θερμά το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη δωρεά του αμαξιδίου στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: BARONG, PASSARELLA , MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πόπη Ρίζου Ντίνα Ζάκη