Το σενάριο προσεκτικά μελετημένο από τη νεράιδα. Εθελοντές και γονείς σωστά διαβασμένοι και ο Παναγιώτης, χωρίς να έχει ιδέα, ξεκίνησε μαζί τους για μία βόλτα στο βουνό, με το ποδήλατο. Φτάνοντας στο ξέφωτο, είδε το ίδιο ακριβώς ποδήλατο με αυτό που είχε ευχηθεί να αποκτήσει, αλλά ήξερε ότι θα καθυστερούσε η παραλαβή του. Οι εθελοντές μας του συστήθηκαν ως youtubers και του είπαν ότι ήταν δικό τους το ποδήλατο. Αφού γνωρίστηκαν, κουβέντιασαν σχετικά, και τελικά η εθελόντρια τον ρώτησε αν θα ήθελε να κάνει μία βόλτα με αυτό. Φυσικά, δέχτηκε ενθουσιασμένος.

Έκανε λίγους γύρους και, επιστρέφοντας, οι εθελοντές του αποκάλυψαν ότι αυτό ήταν το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ποδήλατο! Ήταν τέτοια η έκπληξή του, που δάκρυα χαράς έτρεξαν από τα μάτια του. Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Ρωτούσε συνέχεια αν ήταν αλήθεια. Το κοίταζε και το χάιδευε σαν να ήταν το πολυτιμότερο πράγμα στη γη. Και για εκείνον ήταν όντως. Δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Όταν, δε, άρχισε να ανοίγει τα πακέτα και να βρίσκει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ποδηλάτου (κράνος, αλυσίδα, κλπ), η χαρά του «χτύπησε κόκκινο». «Δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω!», μας έλεγε.

Αφού χάρηκε τις πρώτες βόλτες με το ποδήλατό του, ακολούθησε γεύμα σε ένα όμορφο εστιατόριο, σε ένα υπέροχο κλίμα χαράς, με πολλά δώρα και γέλια.

Ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί, που λόγω της ασθένειάς του πρέπει να προσέχει αρκετά. Το ποδήλατο είναι η δική του διαφυγή από την καθημερινότητά του. Μπορεί να πηγαίνει βόλτες με τους φίλους του και να ξεχνάει τα προβλήματά του. Το ποδήλατο αυτό ήταν η μεγάλη του επιθυμία, ώστε να μην ξεχωρίζει από κανέναν, μας είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του. Το ποδήλατο θα τον κάνει να αισθανθεί και πάλι πως δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του.

θερμά την XM για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΙΟΣΚΙΑ, ΜΙΛΤΟΣ, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αλεξάνδρα Λέσκο, Ανδρέας Ψάλτης