Η εκπλήρωση της ευχής του Παναγιώτη ήταν μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή ολόκληρης της οικογένειας. Αφού επέστρεψαν στην Αθήνα και η νεράιδά τους, η Ελένη, τους ρώτησε πώς πέρασαν, ο μπαμπάς του της έστειλε ένα γράμμα, για να διηγηθεί ολόκληρη την εμπειρία της εκπλήρωσης της ευχής.

Σήμερα, θα αφήσουμε μερικές από τις λέξεις του να μιλήσουν για εμάς:

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες/ ημέρες, σχετικά με όλα τα θετικά συναισθήματα, τις εμπειρίες ζωής και όλο το αντίκτυπο που είχε η εκπλήρωση της ευχής, κυρίως στον Παναγιώτη, αλλά και σε εμάς. Όλοι μας επωφεληθήκαμε στο έπακρο, ενθουσιαστήκαμε και εκστασιαστήκαμε από αυτήν την καταπληκτική εμπειρία.

Αρχικά, τα παιδιά είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ταξιδέψουν με αεροπλάνο και ήταν και η πρώτη φορά που ταξίδευαν στο εξωτερικό. Η διαδικασία του check in, της εισόδου στο αεροπλάνο, του ελέγχου ασφαλείας και της επιβίβασης ήταν μια μοναδική εμπειρία από μόνη της! Παράλληλα, με την επίσκεψη στην πόλη του Βερολίνου είχαν την ευκαιρία να δουν τα περισσότερα αξιοσημείωτα αξιοθέατα της πόλης. Έμαθαν ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες για το καθένα από τα μνημεία από τους ξεναγούς και γενικά, που είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολλές γνώσεις και εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή. Επίσης, πήραν την εμπειρία της δοκιμής των τοπικών γεύσεων.

Η ημέρα της ευχής:

Μπήκαμε στον χώρο πολύ γρήγορα με τις VIP κάρτες που μας δόθηκαν (η εμπειρία του να αισθάνεσαι σαν διάσημο και σημαντικό πρόσωπο για λίγο!!!!). Στη συνέχεια είχαμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε το στήσιμο του συναυλιακού χώρου και τη μοναδική εμπειρία των Gojira να κάνουν το rearse /sound check. Όταν τελείωσε, τα 4 μέλη του γκρουπ, ο Joe, ο Mario, ο JeanMichel και ο Christian, ήρθαν και γνώρισαν τον Πάνο. Ήταν πολύ φιλικοί και επικοινωνιακοί και έκαναν πολλές ουσιαστικές συζητήσεις με τον Πάνο για πολλά θέματα και κυρίως, τη μουσική. Μας εξέπληξαν, προσφέροντάς μας πάρα πολλά δώρα (μπλουζάκια, πίνακες με τις υπογραφές τους, πένες για κιθάρα, ξυλάκια για ντραμς, αυτοκόλλητα, κάρτες και άλλα πολλά).

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πάνος ήταν κατενθουσιασμένος. Η ευχή του είχε επιτέλους εκπληρωθεί – ήταν σαν να ζει μέσα στο πιο όμορφο όνειρό του. Δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω τόσο τα δικά του όσο και τα δικά μας έντονα συναισθήματα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από τα βάθη της καρδιάς μας.

Με τα παραπάνω, έβαλα τα δυνατά μου να περιγράψω τις στιγμές, τα συναισθήματα και γενικά, τη μοναδική εμπειρία που όλοι μας αποκτήσαμε και ειδικά, ο Πάνος. Παρόλο που έχω γράψει πολλά, όλα αυτά είναι μόνο ένα μικροσκοπικό κομμάτι από όσα ζήσαμε και νιώσαμε στην εκπλήρωση της ευχής. Με σιγουριά μπορώ να πω ότι οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα.

Υ.Γ.

Οι Gojira στο τραγούδι τους «Silvera» λένε: “When you change yourself, you change the world” («Όταν αλλάζεις τον εαυτό σου, αλλάζεις τον κόσμο»)

Και γνωρίζω τουλάχιστον 3 ανθρώπους που άλλαξαν προς το καλύτερο μετά την εκπλήρωση της ευχής!

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή του Παναγιώτη!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!