Ό,τι κι αν γράψουμε για τον Παναγιώτη μας και την υπέροχη οικογένειά του, δεν αρκεί για να μεταφέρουμε όσα όμορφα συναισθήματα μάς πλημμύριζε κάθε μας επικοινωνία. Είναι από αυτές τις φορές που ξέρεις ότι από την άλλη άκρη της γραμμής θα ακούσεις ανθρώπους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου γλυκάνουν την ημέρα!

Με κάθε τηλεφώνημα των νεραϊδών ο Παναγιώτης μας φωτιζόταν ολόκληρος, ξέροντας ότι το ποδοσφαιρικό του δωμάτιο είναι όλο και πιο κοντά!

Από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε πως ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη μεταμόρφωση του δωματίου του, σπίθες άναβαν στα μάτια του! Καθετί που του έστελναν οι νεράιδες συνοδευόταν από παλαμάκια και γελάκια! Κάθε μέρα ξυπνούσε όλο και πιο νωρίς το πρωί από την αγωνία του.

Όταν, λοιπόν, έφτασε η ώρα το δωμάτιό του να αντικρίσει, ολόκληρο το σπίτι με ευτυχία και χαρά είχε γεμίσει. Το δωμάτιο που η νεράιδά του με αγάπη είχε ανακαινίσει με φως πολύ είχε φωτίσει! Τα χρώματα ήταν πιο κατάλληλα για τις ανάγκες της όρασής του και η σκουρόχρωμη, παλιά ντουλάπα που τόσο αντιπαθούσε είχε «ζωντανέψει» με μπάλες ποδοσφαίρου!

Μόλις οι νεράιδες άνοιξαν το δρόμο προς το δωμάτιό του, ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό του. Με αυτοπεποίθηση άρχισε να ανακαλύπτει από την αρχή κάθε γωνιά του. Στη θέα του κρυφού φωτισμού, με συνδυασμούς χαρούμενων χρωμάτων, σάστισε. Όταν δε έμαθε πώς λειτουργούν τα πολύχρωμα φωτάκια, δεν άφηνε το τηλεκοντρόλ από τα χέρια του… Τόσο πολύ του άρεσαν! Βυθίστηκε στο αφράτο ποδοσφαιρικό πουφ του και άνοιξε τα δώρα του, με τον αγαπημένο του αδελφό πάντα στο πλευρό του.

Τα λόγια της μαμάς του μας γέμισαν συγκίνηση. Ο Παναγιώτης είναι από τη φύση του χαρούμενο παιδάκι, μα από την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του δεν μπορούν κυριολεκτικά να τον τραβήξουν έξω από το δωμάτιό του! Δεν ξεχνά στιγμή τις νεράιδες και πάντα θα τις έχει στην καρδιά του για όσα με αγάπη του προσέφεραν…

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του Walk for Wishes 2021, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που συμμετείχαν στην ευχή: Μάρθα Γεωργιάδου, Ρίτσα Φερτεκλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elena’ s Patisserie, Elite Strom, Gadget Shop, Linardakis Cargo, MyIkona, Sticky, Vitex, Αναστασιάδη Α.Ε, ΚΙΦΑ Μεταφορική Ελλάδος, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης, Σάλτας Κώστας

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!