Όταν ο Παναγιώτης επέστρεψε από την Disneyland, έστειλε ένα μήνυμα στη νεράιδά του:

Αγαπημένη μου νεράιδα,
Πέρασα πάρα πολύ ωραία! Με ενθουσίασε πολύ η Disneyland! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν ένα ωραίο ταξίδι με την οικογένεια μου!

Γεμάτος χαρά και όμορφες αναμνήσεις, θέλησε να μας εκφράσει και ο ίδιος την ευγνωμοσύνη του. 

Ένα πολύ γλυκό παιδί, που, παρόλες τις δυσκολίες, δεν σταματάει να ονειρεύεται και να κυνηγάει τα όνειρά του. Μεγάλο του όνειρο και βαθύτερη επιθυμία του ήταν να επισκεφθεί το παραμυθένιο πάρκο, όπου θα μπορούσε να συναντήσει όλους τους αγαπημένους του ήρωες. Έτσι κι έγινε. Όλη η οικογένεια έζησε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία! 

Περιηγήθηκε στους δρόμους της Disneyland, όπου οι ήρωες της MARVEL έκαναν την εμφάνισή τους, ζωντανεύοντας μπροστά στα μάτια του. Ο Spiderman εντυπωσίασε με τις ακροβατικές του κινήσεις, ο Captain America με την επική του δύναμη, και ο Iron Man με την ανθεκτικότητά του και τα όπλα του. Αλλά και όλοι οι ήρωες της Disney, από τον Mickey Mouse μέχρι τον Peter Pan, και από Star Wars, ήταν όλοι εκεί, με σάρκα και οστά. Ο Παναγιώτης δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες, απαθανατίζοντας τις στιγμές.

Με κάθε στιγμή που περνούσε στην Disneyland Paris, ο Παναγιώτης αισθανόταν ότι ζούσε σε ένα παραμυθένιο κόσμο. Και όταν ήρθε η ώρα να φύγει, είχε φυλάξει μέσα του τις αναμνήσεις μιας υπέροχης εμπειρίας, που θα του έδιναν τη δύναμη να συνεχίσει με την καθημερινότητά του με τις δικές του υπερδυνάμεις, όπως και οι αγαπημένοι του σούπερ ήρωες, που δεν εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια.

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox