Ο Πάνος ανυπομονούσε να πάρει στα χέρια του το κινητό του. Μαζί με τη μητέρα και τους φίλους του έφτασαν στο ωραίο παραθαλάσσιο εστιατόριο και ανυπόμονος άνοιξε τα πακέτα που οι νεράιδές του είχαν προσεκτικά τυλίξει. «Μου πήρατε και ακουστικά; Και φορτιστή;», ρωτούσε. Άνοιξαν όλα τα πακέτα, αλλά το κινητό δεν ήταν σε κανένα από αυτά. «Μάλλον το ξεχάσαμε», είπε το ξωτικό! Αφού ψάξαμε όλες τις σακούλες, τελικά βρέθηκε το πολυπόθητο κινητό. Τα μάτια του έλαμψαν από χαρά! Το χαμόγελο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του παρέμεινε για πολλή ώρα. «Είναι τέλειο, είναι υπέροχο, δεν το πιστεύω ότι έχω πια αυτό το κινητό στα χέρια μου!», έλεγε ενθουσιασμένος.

Στις Σέρρες, έγινε και ο εμπλουτισμός της ευχής του Πάνου, που περιλάμβανε τη μεταφορά του στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και την παρακολούθηση του Racetrack Experience Event, Open Pit Private Track Day, καθώς και την βόλτα του ως συνοδηγός με πολυτελές και γρήγορο αυτοκίνητο της δικής του επιλογής.

Από τη στιγμή που έφτασε στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων χαμογελούσε συνεχώς και φαινόταν ενθουσιασμένος. Απαθανάτιζε τις στιγμές, τραβώντας βιντεάκια και κάνοντας βιντεοκλήση σε αγαπημένο του φίλο, θέλοντας να του μεταφέρει τις στιγμές που ζει. Τον ενθουσίασε το γεγονός ότι έβλεπε από κοντά τόσα πολλά super cars και, μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε ευκαιρία να συμμετέχουμε στην ομαδική αναμνηστική φωτογραφία για τις ανάγκες της οποίας όλα τα αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν παραταγμένα στην πίστα. Πριν τη λήψη της φωτογραφίας, έκανε βόλτα σε όλο τον χώρο, παρατηρώντας από κοντά περίπου 70 συμμετέχοντα αυτοκίνητα.

Ο Πάνος έκανε βόλτα με δύο αυτοκίνητα της επιλογής του: ένα αγωνιστικό Maclaren και ένα GT-R NISSAN SPORT CAR. Ενθουσιάστηκε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι, ενώ αρχικά ζήτησε από τον διοργανωτή το αυτοκίνητο τύπου GT-R NISSAN, το οποίο εκείνη τη στιγμή δεν ήταν διαθέσιμο στον χώρο, οπότε και επέλεξε να κάνει βόλτα με αγωνιστικό maclaren ως την δεύτερη του επιλογή, ο διοργανωτής επικοινώνησε αμέσως με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτου και εν τέλει πολύ σύντομα εμφανίστηκε η σύζυγος του ιδιοκτήτη αποκλειστικά και μόνο για να κάνει ο Πάνος τη βόλτα με το αυτοκίνητο που επιθυμούσε!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μάρθα Γεωργιάδου, Χριστίνα Βοζίκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, SPEEDSECTOR, HELLASPHONE I.K.E., PASSARELLA, ArK, ELPIDA RESORT & SPA, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ,  koupakoupa, ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!