Η Παρασκευή είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί, με πολλά χαρίσματα, που λατρεύει την Disney. Παρακολουθεί ανελλιπώς τον Neverlander στο YouTube, ώστε να μαθαίνει τα πάντα για τις αγαπημένες της ταινίες. Ευχή της; Να τον συναντήσει! Ας αφήσουμε, όμως, καλύτερα τις νεράιδες να αφηγηθούν το ταξίδι της ευχής της:

Η Παρασκευή είναι μια σκέτη γλύκα! Προετοιμάζαμε μαζί την ευχή της και, καθ’ όλη τη διάρκεια, ήταν αυτή που έκανε την ευχή της μοναδική! Ενθουσιώδης, ανυπόμονη (αλλά με την καλή έννοια), χαρούμενη που θα συναντήσει τον αγαπημένο της Γιώργο! Ήθελε να φορέσει κόκκινο φόρεμα στην ευχή της και να νιώθει μια πριγκίπισσα. Την ημέρα της εκπλήρωσης, είχε πάει νωρίτερα στο σπίτι της κομμώτρια και μακιγιέρ για να περιποιηθούν την ίδια και τη μητέρα της για τη μεγάλη συνάντηση. Στη συνέχεια, τους παρέλαβε ένα van και τους πήγε στον χώρο που είχαμε κανονίσει αποκλειστικά για την εκπλήρωση της ευχής της.

 Μόλις μπήκε και είδε τον Γιώργο – aka Neverlander, το πρόσωπό της έλαμψε ακόμη περισσότερο, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που άρχισε να ζητωκραυγάζει και να γελάει με όλη της τη δύναμη. Πριν πάμε να καθίσουμε, την περίμενε άλλη μια μικρή έκπληξη, ένα ζευγάρι γυαλιστερά παπούτσια, που ταίριαζαν απόλυτα με το φόρεμα και το στέμμα της. Τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της, ενθουσιάστηκαν και είπαν ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να συμπληρωθεί η πριγκιπική της εμφάνιση. Περάσαμε στο καθιστικό και η Παρασκευή δεν σταμάτησε να χαμογελά και να μιλάει στον Γιώργο. Οι δυο τους έκαναν πολύ όμορφες συζητήσεις για τις αγαπημένες τους ταινίες της Disney, γνώρισαν καλύτερα ο ένας τον άλλον και μοιράστηκαν απόψεις και όμορφες στιγμές γέλιου. Η Παρασκευή δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τον Γιώργο και μαζί μας τις σκέψεις της και τα όνειρα της. Μας είπε ότι γράφει ένα βιβλίο και έδωσε στον Γιώργο να διαβάσει σε όλους μας κάποια μικρά αποσπάσματα και κάποιους διαλόγους. Λίγο αργότερα, η Παρασκευή με τον Γιώργο τράβηξαν ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο ο Γιώργος έκανε στην Παρασκευή μια σειρά ερωτήσεων quiz με θέμα την Disney και εκείνη τον εντυπωσίασε, καθώς απάντησε σε όλες σωστά χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου. Έδωσαν στον Γιώργο κάποια χαρτόνια με ευχές και ζωγραφιές, τα οποία είχε δημιουργήσει η ίδια, με τη βοήθεια της μαμάς και του παππού της.

 Η Παρασκευή είναι ένα φύσει χαρούμενο κορίτσι, αλλά εκείνη την ημέρα η χαρά και ο ενθουσιασμός της ξεπέρασαν κάθε άλλη φορά. Δεν σταμάτησε να μιλάει στον Γιώργο, ακόμη και όταν η φωνή της έδειχνε να βραχνιάζει, γεγονός που δεν την απασχόλησε καθόλου. Ήταν ενθουσιασμένη που τον βλέπει και τον γνωρίζει από κοντά. Μετά τη συνάντηση, ήταν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη! Η μαμά της μας έλεγε ότι ήταν λες και έβλεπε το ολόγραμμά του η Παρασκευή. Δεν το πίστευε ότι είχε συμβεί εκείνη η ημέρα! Έλεγε ότι, με το φόρεμά της, ήταν σαν να ήταν η πριγκίπισσα Έλενα του Άβαλορ απλά σε σύγχρονη έκδοση!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Διονυσία Ακτύπη, Λίλα Χρόνη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: POLITIA TENNIS CLUB, FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, EDMEA CARA, TAILORED, MY IKONA, MATOU FRANCE, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions