Ο Πάρης είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, δραστήριο με πολλά ενδιαφέροντα. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την ξιφασκία, ενώ μικρότερος έπαιζε ποδόσφαιρο. Πλέον, τον έχει κερδίσει το μπάσκετ!

Την ημέρα που συνάντησε τις νεράιδες, είχε αρκετές ιδέες σχετικά με την ευχή του, αλλά αυτή που αποδείχτηκε ως η βαθύτερη επιθυμία του, ήταν να αποκτήσει ένα νεανικό δωμάτιο. Επιθυμούσε αυτή την αλλαγή αρκετά χρόνια και ανυπομονούσε να συμβεί. Έδωσε αρκετές λεπτομέρειες στις νεράιδες, ώστε να γίνει όπως το είχε ονειρευτεί. Επιθυμούσε ένα μεγάλο γραφείο, βιβλιοθήκη και ράφια, για να βάλει τα βιβλία του καθώς του αρέσει πολύ το διάβασμα, αλλά και αρκετά πουφ, για να φιλοξενεί τους φίλους του.

Οι νεράιδες ετοίμασαν ένα υπέροχο δωμάτιο για τον Πάρη και ξεπέρασαν τις προσδοκίες του! Όταν το αντίκρισε πρώτη φορά, δεν μπορούσε να το πιστέψει, ήταν τόσο καλύτερο από αυτό που είχε ονειρευτεί! Κι επιπλέον, είχε και μία μπασκέτα για να μη χάνει στιγμή επαφή από το αγαπημένο του άθλημα.

Ένα σωρό δώρα, γέλια και μια πεντανόστιμη τούρτα έκλεισαν όμορφα την ημέρα. Ο Πάρης θα έχει πλέον τον δικό του χώρο, όπως ακριβώς τον ήθελε, όπου θα διαβάζει, θα χαλαρώνει και θα περνάει όμορφες στιγμές με τους φίλους του.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πόπη Ρίζου, Αναστασία Δημητράντζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: JYSK, Elite Strom,Ζυμαρίδης Woodwell, Sticky, Vitex, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ , Pakobazaar, Goody’s, Κωνσταντινίδης, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions