Ένα κορίτσι με λατρεία στην τεχνολογία

«Δεν περιμέναμε τόσα πολλά! Την προηγούμενη μέρα η Π. δεν μπορούσε να κοιμηθεί!», είπε ο πατέρας και δικαίωσε τις προσπάθειες των νεράιδων! Η κάθε ευχή έχει την ομορφιά της: είτε ένα παιδί καλείται να ανακαλύψει τον κόσμο και τα ενδιαφέροντά του παρέα με τις νεράιδες και τα ξωτικά, είτε ένα παιδί είναι τόσο αποφασισμένο, που είναι πρόκληση να καταφέρεις να εμπλουτίσεις την εμπειρία, ώστε το παιδί και η οικογένεια να ζήσουν κάτι πέρα από αυτό που φαντάζονται ήδη.

Η Π. περνά πολύ χρόνο, φτιάχνοντας βιντεάκια για το Tik Tok, πάντα με την επίβλεψη των γονέων της. Μέχρι να τη συναντήσουμε, το κινητό κάλυπτε αυτή την ανάγκη και χόμπι της. Όμως ένας φορητός υπολογιστής θα «έφερνε» την αγαπημένη της ασχολία σε άλλα επίπεδα, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες. Η Π. είχε μία ξεκάθαρη ευχή από το πρώτο λεπτό, αλλά μέσα στις εβδομάδες που μεσολάβησαν από την πρώτη επαφή μέχρι την εκπλήρωση, οι νεράιδες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και άλλα πράγματα που της είχαν λείψει. Παρότι πολύ ώριμη και κατασταλαγμένη, είναι ένα παιδί που αναζητά και την ανεμελιά. Έτσι, το ταξίδι της ευχής αφιερώθηκε στην επιλογή του κατάλληλου laptop μέσα από την απόφαση επί των προδιαγραφών, και η εκπλήρωση έλαβε χώρα σε έναν απίθανο πολυχώρο με πισίνες, παιχνίδια και εστιατόρια.

Εκείνη η μέρα προϊδέαζε για την εκπλήρωση της ευχής στην «ολοκλήρωσή» της, ενώ η Π., οι φίλοι και οι γονείς της δεν έβρισκαν λόγια να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους. Κορυφαία στιγμή, όταν πραγματοποιήθηκε φωτογράφηση της πρωταγωνίστριάς μας με τον επαγγελματία φωτογράφο! Η ευχή της Π. ήταν ακόμη μία απόδειξη αυτού που λέμε στο «ευχόσπιτο»: καμία μα καμία ευχή δεν είναι «απλή» όσο κι αν έτσι φαίνεται αρχικά.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ελένη Ρίζου, Λία Μιχαλοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ιπποκάμηλος – Πάρκο Αναψυχής – Σχολή Ιππασίας, Passion for Art, Da Vinci, Μyikona