Η γλυκιά μας Π. ευχήθηκε να πάει στο Παρίσι, στην Πόλη του Φωτός και εννοείται, πως θα κάναμε τα πάντα, για να δούμε το χαμόγελό της να στολίζει το πρόσωπό της από χαρά. Το ότι δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό έκανε την ανυπομονησία της ακόμα μεγαλύτερη. Έφτιαξε βαλίτσες, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και το όνειρο άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει μορφή. Από τον Πύργο του Άιφελ, στο μουσείο του Λούβρου έως και τον Σηκουάνα.

Η Π. παρακολουθούσε φανατικά τη σειρά «Emily in Paris». Σιγά-σιγά, καθώς περιπλανιόταν στα σοκάκια του Παρισιού, άρχισε να παρατηρεί ότι περνάει από τους ίδιους δρόμους που έχει γυριστεί η σειρά. Πατούσε όπου πατούσαν οι πρωταγωνιστές. Περνούσε ανάμεσα από τα ίδια κτίρια. Σαν να ζούσε και η ίδια σε σειρά. Ή μάλλον, σαν να ζούσε μία-μία τις σκηνές του «Emily in Paris»! Μόνο που δεν ήταν το «Emily in Paris». Ήταν η πραγματική ζωή και η Π. είχε καταφέρει να τη μετατρέψει σε ένα ζωντανό όνειρο!

Όσο βρισκόταν στο Παρίσι, δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει την τοπική κουζίνα η οποία δεν της πέρασε αδιάφορη. Λαχταριστά κρουασάν, μοναδικά macarons, σοκολάτες και  ένα σωρό άλλα τοπικά γλυκά έκαναν την εμπειρία της στην Πόλη του Φωτός ακόμα πιο γλυκιά. Η αρχιτεκτονική της πόλης, το κλίμα, αλλά και οι ρυθμοί ζωής ήταν κάτι το διαφορετικό για εκείνη και σίγουρα όποτε βρει την ευκαιρία θα ήθελε να ξαναπάει!  

Η Π. έζησε τη δικιά της ταινία, μία ταινία στην οποία επικρατούσαν μόνο γέλια και χαρούμενες εικόνες. Μία ταινία που την έκανε να ξεχάσει τις δύσκολές μέρες. Όταν επέστρεψε στην Αθήνα, ρωτήσαμε τη μαμά της πώς ήταν το ταξίδι. Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική : «Δεν πίστευα ότι θα έβλεπα το παιδί μου τόσο ευτυχισμένο. Χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας, το πέρας των θεραπειών έκλεισε με ένα μοναδικό ταξίδι!».

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!