Η Π., είναι ένα δραστήριο παιδί με πολλή όρεξη και ζωντάνια. Το όνειρό της είναι να κάνει ταξίδια και να γνωρίζει νέους προορισμούς. Θέλει στα ταξίδια της να βλέπει νέους πολιτισμούς, να δοκιμάζει την τοπική κουζίνα και να δημιουργεί ξεχωριστές εμπειρίες.

Λατρεύει τα μουσεία και της αρέσει πολύ να κάνει βόλτες αλλά και να περιπλανιέται στα όμορφα καινούργια μέρη, εξερευνώντας τα. Όταν γνώρισε τη νεράιδα, της εξήγησε αναλυτικά για την αγάπη που έχει στα ταξίδια κι έτσι, η ευχή της ήταν να επισκεφθεί τη Μαδρίτη. Η επιλογή αυτή προέκυψε καθώς πιστεύει πως η Ισπανία είναι μία χώρα πολύ κοντά στη νοοτροπία των Ελλήνων, αλλά κι επειδή ήθελε να γνωρίσει και να δοκιμάσει την κουζίνα τους και τα παραδοσιακά τους εδέσματα.

Ένα ονειρεμένο ταξίδι ξεκίνησε! Μόλις έφτασαν, με την οικογένειά της, δεν έχασαν στιγμή. Άρχισαν να εξερευνούν την ισπανική πρωτεύουσα. Επισκέφθηκαν όσα περισσότερα μέρη μπορούσαν, καθώς και αρκετά μουσεία, ανάμεσά τους τα πασίγνωστα Reina Sofía Museum, Museo del Prado και Sweet Space. Τη μάγεψε η αρχιτεκτονική των κτιρίων και εντυπωσιάστηκε με το πόσο καθαρή και περιποιημένη ήταν όλη η πόλη!

Όταν επέστρεψαν από το ταξίδι, η Π., χαρούμενη και ανανεωμένη, είπε στη νεράιδά της:  «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ό,τι κάνατε! Τα οργανώσατε όλα υπέροχα! Ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα για την ευχή μου και ακόμα καλύτερα! Η Ισπανία υπέροχη… όλα τα μουσεία πολύ ωραία και ενδιαφέροντα. Γυρίσαμε πολύ, μας άρεσε πάρα πολύ και σας ευχαριστούμε όλους πάρα πάρα πολύ! Ήταν με διαφορά το καλύτερο ταξίδι της ζωής μου!»

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox