Ο Π. είναι ένα πολύ γλυκό αλλά ταυτόχρονα εσωστρεφές παιδί, που λαχταρούσε εδώ και 5 χρόνια να αποκτήσει έναν υπερσύγχρονο gaming υπολογιστή, για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στη ζωή του οι νεράιδες και τα ξωτικά τούς εκμυστηρεύτηκε αυτή τη μεγαλύτερη επιθυμία του και πίστεψε πως επιτέλους θα εκπληρωνόταν.

Συζητώντας με τη νεράιδα του, εκείνη κατάλαβε πως θα ήθελε επίσης πολύ η ευχή του εμπλουτιστεί με μία εμπειρία ενός περιπετειώδους escape room, μαζί με τους φίλους του και στη συνέχεια να απολαύσουν όλοι μαζί τα αγαπημένα τους burgers. Ξεκίνησαν μαζί να σχεδιάζουν το ταξίδι της ευχής του. Διάλεξε την φανταστική gaming καρέκλα του, επέλεξε σε ποιο δωμάτιο απόδρασης ήθελε να πάει, κάλεσε τους φίλους του… Όλα ήταν έτοιμα! Όμως η νεράιδα τον ενημέρωσε ξαφνικά πως ο υπολογιστής του καθυστερούσε, οπότε θα πήγαιναν τη βόλτα τους και αργότερα θα έπαιρνε και τον υπολογιστή.

Εκείνη, όμως, τα είχε κανονίσει όλα με σύμμαχο τη μητέρα του Π. για να του κάνουν έκπληξη. Όσο, λοιπόν, το αγόρι μας έλυνε γρίφους με τους φίλους του, ένα ξωτικό επισκέφθηκε το σπίτι τους και άρχισε να στήνει τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή του. Ο χρόνος κυλούσε γρήγορα, οι γρίφοι επιλύθηκαν και μάλιστα, πιο γρήγορα από ό,τι περίμεναν και οι δύο γλυκές νεράιδες οδήγησαν την όμορφη παρέα στο εστιατόριο. Έφαγαν, γέλασαν, άνοιξαν τα δώρα τους και πήραν τον δρόμο της επιστροφής, νομίζοντας πως μια όμορφη μέρα είχε τελειώσει.

Όταν ανέβηκαν στο σπίτι και άνοιξε η πόρτα του δωματίου, ο Π. έμεινε άφωνος! Τα μάτια του έλαμπαν από χαρά κι έδειχναν ανεπιτήδευτα όλα όσα δεν μπορούσαν να πουν τα λόγια. Μία εντυπωσιακή τούρτα έκλεισε αυτή την υπέροχη μέρα με τον πιο γλυκό τρόπο. Νεράιδες και ξωτικό αποχώρησαν με χαμόγελο, σίγουροι πως είχαν καταφέρει τον σκοπό τους…ο Π. ήταν πλέον πιο δυνατός, πιο αισιόδοξος και πολύ χαρούμενος!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ευγενία Μπανιτσιώτη, Βικτωρία Πετκάνη, Ανδρέας Ψάλτης 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SECRETLAB, Brothers in law, The Mindtrap Thessaloniki, Miltos Patisserie & Catering, Blue Soft, MyIkona, Taxiway

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency