Ο Π. από μικρή ηλικία, είχε μεγάλη αγάπη στα ποδήλατα. Μαζί με την οικογένειά του, συνήθιζαν να πηγαίνουν βόλτες και να κάνουν ποδηλατάδες. Μόλις συνάντησε την νεράιδα και μίλησε μαζί της, της ανέφερε κατευθείαν, την αγάπη που έχει στο ποδήλατο και πόσο θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο. Η νεράιδα, όμως, του ετοίμαζε κι άλλες εκπλήξεις, που θα έκαναν αυτό το ταξίδι της ευχής, μοναδικό.

Γνωρίζοντας πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο και για όσο καιρό περίμενε για το ποδήλατο, του ετοίμασε εκπλήξεις που ούτε τις φανταζόταν και που εξήραν την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό του!

Μέχρι που έφτασε και η μέρα που θα έπαιρνε το πολυπόθητο ποδήλατο. Δεν είχαν τελειώσει όμως οι εκπλήξεις. Η μέρα ξεκίνησε, με ένα escape room, μαζί με τους φίλους και τα αδέρφια του. Αφού έπαιξαν και διασκέδασαν, λύνοντας τους γρίφους, σειρά είχε το φαγητό όπου πολλές πίτσες και τούρτα τους περίμεναν στο σπίτι.

Και μετά…. το μεγαλύτερο δώρο! Το ηλεκτρικό ποδήλατο, που μόλις του το παρέδωσε η νεράιδα, χάρηκε τόσο πολύ, που ήθελε αμέσως να κάνει την πρώτη του βόλτα! Παρόλο που ακόμα δυσκολεύεται να κάνει ποδήλατο και δεν μπορεί εύκολα να το χρησιμοποιεί όπως πριν, είναι το καλύτερο κίνητρο για να ξεκινήσει να λυγίζει και να δουλεύει το πόδι του, ώστε να μπορέσει να ξανακάνει τις βόλτες που ονειρεύεται!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ευγενία Μόσχου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΑΕ Παναθηναϊκός , Photo Crokidis, Ζαχαροπλαστείο Coral, Myikona, S-Bikes