Ένα ταξίδι με πολλές αποστολές ήταν αυτό του γλυκύτατου Π. μας. Η νεράιδά του του είχε ετοιμάσει μία πολύ ξεχωριστή μέρα, στην οποία ο μικρός μας εξερευνητής θα ζούσε ένα σωρό νέες εμπειρίες.

Πρώτος προορισμός ήταν η άφιξη σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος του ρομποτικού κόσμου.  Αποστολή του ήρωά μας εκεί θα ήταν να φτιάξει ένα ρομποτικό αυτοκίνητο και παράλληλα, να εξερευνήσει ποικίλες πτυχές της τεχνολογίας. Δεν ήταν όμως μόνος του… είχε σαν πολύτιμο βοηθό τον αδελφό του! Στην αρχή ήταν λίγο «χαμένοι», αλλά με το πέρας της ώρας ο Π. ανέδειξε το ταλέντο του. Δεν χρειαζόταν καν να κοιτάει τις οδηγίες! Κατανοούσε πλήρως τα επόμενα βήματα και είχε αφήσει έκπληκτες τις νεράιδές του με τις κινήσεις, τις σκέψεις του και τον τρόπο που αφομοίωνε τις οδηγίες του δασκάλου!

Επόμενος προορισμός – αποστολή ήταν ένας μαγικός κόσμος που κυριαρχούσε το παιχνίδι, όπου ευχαριστήθηκε παιχνίδι στα φουσκωτά και bowling με τον αδελφό και τους γονείς του!

Τελευταίος σταθμός; Το σπίτι του! Ανοίγοντας την εξώπορτα αντίκρισε τον αγαπημένο του super ήρωα. Και τα δύο αγόρια έτρεξαν στην αγκαλιά του, αλλά ο «πονηρός» μας Π. διέκρινε κάτι που του τράβηξε την προσοχή. Αμέσως άφησε από την αγκαλιά τον λατρεμένο του ήρωα και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό του. Ο υπολογιστής που τόσο επιθυμούσε ήταν εκεί! Επιφωνήματα θαυμασμού αντηχούσαν μέσα στο σπίτι και η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Τα φωτάκια του υπολογιστή τον κέρδισαν. Χαζεύοντας τα φωτάκια, έκατσε στην καρέκλα του και άρχισε να εξερευνάει τον υπολογιστή του, ενώ παρακαλούσε τη μητέρα του να του δώσει τον κωδικό του ιντερνέτ για να μπορέσει να παίξει! Ανυπόμονος…

«Ήταν η πιο καταπληκτική μέρα της ζωής μου και για όλη την οικογένεια. Μου άρεσαν όλα! Να συνεχίσετε να κάνετε παιδιά να χαίρονται!» , είπε ο γλυκύτατος Π. μας, πριν αποχαιρετήσει τις νεράιδες. Και οι νεράιδες πήραν το δρόμο της επιστροφής με αυτή την ευχή στο μυαλό τους. Να συνεχίσουμε να κάνουν παιδιά να χαμογελούν, όπως ο Π.!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ελίνα Αλεξοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: CityLab, Blanos Bowling, Passarella, SecretLab, Party Heroes, Blue Soft, Γιάννης Μουτουσιάδης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!