Ο Π. λατρεύει τους ήρωες της Marvel και τα πυροτεχνήματα και η Disneyland τον αντάμειψε και για τα δύο! Επιστρέφοντας από το ταξίδι του, μιλούσε σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους, γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό, για το γνώρισε από κοντά τους αγαπημένους του ήρωες και για όλα όσα έζησε στον παραμυθένιο αυτό προορισμό.

Κι επειδή τα λόγια των ίδιων των οικογενειών είναι πάντα ο ιδανικότερος τρόπος για να μεταδώσουμε τη δύναμη της ευχής, αφήνουμε τη μητέρα του Π. να μας περιγράψει την εμπειρία τους:

«Ήταν μια μαγική διαδικασία από το πρώτο τηλεφώνημα, που είχαμε στο Make-AWish μέχρι και την εκπλήρωση της ευχής.. Όλα τα μέλη σας είναι πραγματικά γλυκύτατες…είναι πραγματικές νεράιδες! Η εκπλήρωση της ευχής του παιδιού μας πραγματικά ήταν ένα μαγικό ταξίδι.. το παιδί ένιωσε πρωταγωνιστής σε ένα παραμύθι.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή τη μαγεία που ζήσαμε! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη γλυκύτατη νεράιδα μας Ελένη! Θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Πραγματικά, πάρα πολλά συγχαρητήρια για το έργο σας!»

θερμά τη ΔΕΠΑ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Craftbox