Ο Π. είναι ένα γλυκό ζιζάνιο που βιαζόταν να γνωρίσει τις νεράιδες του, αφού ήξερε ακριβώς τι ήθελε να τους ζητήσει. Η μεγάλη του επιθυμία ήταν να αποκτήσει την πολυαναμενόμενη κονσόλα PlayStation 5 για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια! Οι νεράιδες τού εξήγησαν πως θα έπρεπε να περιμένει λίγο, αφού το PlayStation 5 δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά.

Βάλθηκαν, όμως, να κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, ώστε να το έχει στα χέρια του από τους πρώτους στην Ελλάδα! Κι έτσι, με μπόλικη μαγεία και μεγάλη προσπάθεια από νεράιδες και ξωτικά, τα κατάφεραν!

Και κάπως έτσι ήρθε η μέρα που η αναμονή του Π. έλαβε τέλος. Όταν έμαθε πως το ίδιο απόγευμα θα πήγαινε η νεράιδα στο σπίτι του, δε μπορούσε να ησυχάσει, και όταν έφτασε τελικά, την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό!

Έμεινε άφωνος όταν είδε πόσα πράγματα είχε φέρει για εκείνον. Γιατί, φυσικά, οι νεράιδες είχαν φροντίσει για όλα, δε θα του έδιναν μόνο την κονσόλα που λαχταρούσε, αλλά και όλα τα περιφερειακά αξεσουάρ του, παιχνίδια, δώρα και γλυκά. Στόχος είναι πάντα η πλήρης εμπειρία της ευχής!

Άρχισε να ανοίγει τα κουτιά με προσμονή, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του κάθε φορά που ανακάλυπτε κι έναν καινούριο «θησαυρό». Το αγαπημένο του παιχνίδι, φυσικά, έκλεψε την παράσταση, αν και τη μεγαλύτερη χαρά τού την έδωσε η τηλεόραση που συνόδευε την κονσόλα. Ήταν πολύ χαρούμενος που πλέον θα έχει δική του τηλεόραση, γιατί δε θα χρειάζεται να τον σηκώνει η μητέρα του και να τον πηγαίνει στο σαλόνι. Θα έχει την ολόδική του, στο δωμάτιό του!

Από εδώ και στο εξής, μπορούσε να φτιάξει το προσωπικό του κάστρο, στο δωμάτιό του. Το μοναδικό του κρησφύγετο, όπου θα έπαιρνε δύναμη για τον καθημερινό του αγώνα. Αλλά οι νεράιδες δεν ξέχασαν και τη μικρή του αδερφή, αφού έστειλαν πολλά όμορφα δώρα και για εκείνη. Άλλωστε, αυτή είναι ο καθημερινός του σύμμαχος, παρέα και συντροφιά σε παιχνίδια και σκανδαλιές.

τους εθελοντές μας: Νατάσα Σεκερτζή

τους χορηγούς σε είδος: PlayStation Greece & Adriatic / Sony Hellas, Δημήτρης Φιντιρίκος, Taxiway, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας