Όλοι οι φανατικοί του Harry Potter έχουν όνειρο να επισκεφθούν κάποια στιγμή το Μουσείο του Harry Potter στο Λονδίνο. Έτσι και η Ρεβέκκας μας, από πολύ μικρή ηλικία ονειρευόταν να βρεθεί στο Λονδίνο για να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία.  Πριν φτάσουμε όμως σε αυτή την πολυπόθητη ημέρα, θα σας πούμε λίγα λόγια για τη Ρεβέκκα, που σίγουρα θα αγαπήσετε όσο κι εμείς.

Η Ρεβέκκα είναι ένα πολύ χαμογελαστό παιδί. Από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας μας, μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι έλαμπε ολόκληρη. Το χαμόγελό της το καταλαβαίναμε ακόμα και μέσα από μια τηλεφωνική γραμμή.  Ως μεγάλη λάτρης του Harry Potter, συλλέγει κάθε λογής αντικείμενα που σχετίζονται με τις ταινίες του. Το δωμάτιό της φαντάζει σαν να είναι μουσείο του!  Κι όμως, οι νεράιδες κατάφερναν κάθε φορά να της στέλνουν δώρα που δεν είχε ήδη στην συλλογή της.

Αντίστοιχη μεγάλη φαν του είναι και η αδερφή της η Τζωρτζίνα, με την οποία βλέπουν όλες τις ταινίες του παρέα. Όταν η ίδια έμαθε πως η ευχή της μπορούσε να εκπληρωθεί, πετούσε από τη χαρά της και ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους της. Ήταν, άλλωστε, σίγουρη πως αυτή την ευχή ήθελε να κάνει από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Έτσι λοιπόν, το ταξίδι της ευχής ξεκίνησε με όλες τις βαλίτσες έτοιμες για αναχώρηση. Η Ρεβέκκα είχε φροντίσει να πάρει μαζί της ρούχα που να αποδεικνύουν πόσο μεγάλη φαν. Πρώτη στάση στο ταξίδι της ήταν η Αθήνα, ώστε να ξεκουραστεί μαζί με την οικογένειά της και να είναι γεμάτη ενέργεια για την καινούργια περιπέτεια που μόλις ξεκινούσε.

Η επόμενη μέρα έφτασε και το ταξίδι ξεκίνησε! Το Λονδίνο φορούσε τα γιορτινά του, αφού τα Χριστούγεννα ήταν πολύ κοντά! Είχε ξετρελαθεί με όλα όσα έβλεπε, είχε μαγευτεί. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν αντίκρισε το Μουσείο. Αποτύπωνε με φωτογραφίες κάθε γωνία για να θυμάται για πάντα όλα όσα έζησε. Σε πολλές φωτογραφίες μάλιστα, ο φακός την έχει απαθανατίσει να βρίσκεται με ανοιχτό το στόμα. Είχε δημιουργήσει μία εικόνα στο μυαλό της για το πώς θα ήταν το Μουσείο, καθώς είχε μελετήσει πολλές φωτογραφίες του, αλλά αυτό που αντίκριζε μπροστά της δεν μπορούσε να συγκριθεί με καμία φωτοργαφία. Έβλεπε τα σκηνικά, τις στολές, τα αντικείμενα… όλα ήταν μαγικά για εκείνη. Είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στην περίφημη Platform 9 ¾  και να συγκεντρώσει υλικό που κανένας άλλος δεν είχε. Ήταν μία περιήγηση που διήρκησε 1 ολόκληρη μέρα, αλλά… δεν κουράστηκε ούτε λίγο! Αυτό που έβλεπε μπροστά της το ονειρευόταν με όλη της την ψυχή.

Αυτή η εμπειρία για την Ρεβέκκα αλλά και για την οικογένεια της θα τους μείνει αξέχαστη! Και σίγουρα θα μας μείνουν και εμάς αξέχαστοι ως οικογένεια! Η θετική τους ενέργεια που λάβαμε, αλλά και τα χαμογελά τους θα μας συντροφεύουν για πάντα.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!