«Το ότι ο Ριλίντ χαμογέλασε και μάλιστα διάπλατα, ήταν για εμάς η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι πετύχαμε το σκοπό μας!», αυτά ήταν τα λόγια της εθελόντριας που παρευρέθηκε στην εκπλήρωση της ευχής του.

Ο Ριλίντ είναι ένα αγόρι 12 ετών, χωρίς λεκτική επικοινωνία και χωρίς όραση. Λατρεύει, όμως, τη μουσική και ιδιαίτερα τα Ζουζούνια. Απολαμβάνει πολύ τη συντροφιά του κόσμου, θέλει κόσμο γύρω του κι ας μην μπορεί να αλληλοεπιδράσει μαζί τους, του αρκεί να ακούει φωνές και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η ευχή του βγήκε μέσα από τα χείλη της μητέρας του, αλλά ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, για να μπορεί και πάλι να πηγαίνει βόλτες: ένα ειδικό αμαξίδιο. Αυτό που είχε δεν ήταν λειτουργικό για εκείνον, με συνέπεια να παραμένει ξαπλωμένος τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Έτσι κι έγινε, λοιπόν. Ένα ολοκαίνουργιο αμαξίδιο, ειδικό για εκείνον και προσαρμοσμένο πάνω του, παραδόθηκε και ο Ριλίντ κάθισε όλο χαρά. Η εκπλήρωση της ευχής του, όμως, δεν είχε τελειώσει. Μία νεράιδα και ένα ξωτικό έφτασαν στο σπίτι του Ριλίντ, φορτωμένοι με δώρα και ένα μεγάλο κουτί γεμάτο με τις λιχουδιές που μπορεί να φάει και τους αγαπημένους του χυμούς. Οι μικρότερες αδερφούλες του άνοιξαν με λαχτάρα τα δώρα τους, πολύ χαρούμενες που τις είχαμε σκεφτεί κι αυτές, και ρίχτηκαν στο παιχνίδι! Η μαμά του άνοιξε και τα δώρα του Ριλίντ κι έβαλε το χνουδωτό λούτρινο που παίζει μουσική, δίπλα του στο αμαξίδιο, για να μπορέσει να το νιώσει και να το ακούσει.

Πολύ γρήγορα, η επίσκεψη μετατράπηκε σε ένα μικρό πάρτι, με μουσική και πολύ παιχνίδι για τα κορίτσια, τη νεράιδα και το ξωτικό! Ο Ριλίντ, που απολαμβάνει τη συντροφιά του κόσμου, συμμετείχε με τον τρόπο του και με το τεράστιο, απρόσμενο, χαμόγελο που μας χάρισε στο τέλος, μας έδειξε πως κι εκείνος είχε περάσει μία όμορφη μέρα. Τώρα, πλέον, θα μπορεί κι εκείνος να απολαμβάνει τις βόλτες κι αυτό είμαστε σίγουροι ότι το κατάλαβε καλά!

θερμά τη Novibet για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Όλγα Καραγιάννη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου,  MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!