Ο Ρ. είναι ένα χαμογελαστό, κοινωνικό παιδί, παρά τις δυσκολίες που περνάει με την υγεία του. Αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις με χαμόγελο και αισιοδοξία. Ως έφηβος, είναι πολύ δεμένος με τους φίλους του και απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί τους. Τον τελευταίο χρόνο, η κατάσταση της καρδιάς του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει ένα χειρουργείο. Όλη η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα, ώστε να μπορούν και τα δύο παιδιά να παρακολουθούνται από εξειδικευμένους γιατρούς, καθώς και ο αδερφός του έχει την ίδια πάθηση με την καρδιά του και μυϊκή δυστροφία.

Η νέα καθημερινότητα του Ρ. είναι μακριά από τους αγαπημένους του φίλους και τις συνήθειές του. Η ευχή του ήταν ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, με το οποίο θα μπορεί να επικοινωνεί με όσους του λείπουν, να βλέπει βιντεάκια, να παίζει παιχνίδια και να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του.

Ξέροντας πόσο του λείπουν οι φίλοι του και πόσο πολύ θα ήθελε να τους δει, οι νεράιδες και τα ξωτικά του κανόνισαν μία έκπληξη: ένα γεύμα σε ένα εκπληκτικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα, συντροφιά με την οικογένειά του αλλά και με τους αγαπημένους του φίλους, που τον επισκέφθηκαν ειδικά για την εκπλήρωση της ευχής του!

Το πρόσωπό του φωτίστηκε! Με ένα τεράστιο χαμόγελο, που δεν έφυγε στιγμή από το πρόσωπό του, και με μάτια που λάμπουν, ο Ρ. έζησε μία όμορφη εμπειρία, πολύ διαφορετική από την καθημερινότητά του. Άνοιξε ένα σωρό δώρα και ενθουσιάστηκε με όλα τα αξεσουάρ του κινητού, που δεν περίμενε. Και, φυσικά, όταν πήρε στα χέρια του το πολυπόθητο κινητό, η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Γέλια, χαρούμενες φωνές κι ένα παιδί που έλαμπε από ευτυχία ήταν για εμάς η καλύτερη επισφράγιση της ημέρας!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Τσική, Τάκης Σωτηρίου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος:COSMOTE, PASSARELLA, ArK, ELPIDA RESORT & SPA, koupakoupa, Hellasphone, Χρυσό Φτερό, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!